ATEŞOĞULLARI TEK ADAY KALDI

SPOR 25.05.2017 - 10:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2359+ kez okundu.
 

ATEŞOĞULLARI TEK ADAY KALDI

Adana Demirspor'da kongre 30 Mayıs Salı günü yapılacak. O güne kadar ne değişir bilinmez ancak şu anda başkanlık için iş kadını Nilay Ateşoğulları var.
BAŞKANLIK İÇİN 3 ADAY ÇIKTI Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü’nün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Mavi Lacivertli  kulüp için iş adamı aynı zamanda Demirspor 2. Başkanı İmam Gazali Hıradağı, iş kadını Nilay Ateşoğulları ile MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Avukat Müslüm Susar başkanlığa talip oldu. ÇOĞUNLUK YOK KONGRE İPTAL Kongre öncesi iş adamı İmam Gazali Hıradağı adaylıktan çekildi. 23 Mayıs Salı günü, genel kurula Başkan Sedat Sözlü ile başkan adayları Nilay Ateşoğulları ve Müslüm Susar katıldı. Birlikte okunan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çoğunluk sağlanamadığı gerekçe gösterilerek genel kurul ertelendi. SUSAR TEPKİ GÖSTERİP ÇEKİLDİ Genel kurulun 30 Mayıs Salı gününe ertelenmesine başkan adayı Müslüm Susar tepki gösterdi. Adaylıktan, Ateşoğulları lehine çekildiğini söyledi. İş kadını Ateşoğulları, Susar’ın konuşmasının ardından gözyaşlarına boğuldu, Susar’a sarılıp teşekkür etti. “DEMİRSPOR İÇİN HEDEFİM ÇOK BÜYÜK” Adana Demirspor’a başkan olmak için kolları sıvayan işkadını Ateşoğulları, bir yıldan bu yana sponsor bulabilmek için yoğun çaba harcadığını bunu başardığını açıkladı. Takımın borçlarını ödeyebilecek bağlantılar yaptığını anlatan Ateşoğulları, “A’dan Z’ye planlarım var. Demirspor için hedefim çok büyük” dedi. ESKİ BAŞKAN GÖKOĞLU RAKİP OLACAK MI? Kongreye sayılı günler kala, başkanlık için tek aday kalan Ateşoğulları’nın karşısına Adana Demirspor’un eski başkanı Mehmet Gökoğlu çıkacağı ileri sürülüyor. Gökoğlu’nun da Nilay Ateşoğulları gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile görüştüğü, listesinin hazır olduğu iddia edildi. YARIŞI BIRAKMAYA NİYETİ YOK Kongreye 5 gün var. Bu sürede Adana Demirspor için başkan adayı çıkar mı bilinmez ancak ‘Adana Demirspor sevdalısı’ olduğunu söyleyen Nilay Ateşoğulları’nın olası ‘hukuksuzluklar’ için de tedbirli olduğu ve yarışı bırakmayacağı konuşuluyor. Adana Demirspor’un 25 milyon TL’nin üzerinde borcu bulunuyor.  
Adana Demirspor'da kongre 30 Mayıs Salı günü yapılacak. O güne kadar ne değişir bilinmez ancak şu anda başkanlık için iş kadını Nilay Ateşoğulları var.

BAŞKANLIK İÇİN 3 ADAY ÇIKTI

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü’nün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Mavi Lacivertli  kulüp için iş adamı aynı zamanda Demirspor 2. Başkanı İmam Gazali Hıradağı, iş kadını Nilay Ateşoğulları ile MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Avukat Müslüm Susar başkanlığa talip oldu.

ÇOĞUNLUK YOK KONGRE İPTAL

Kongre öncesi iş adamı İmam Gazali Hıradağı adaylıktan çekildi. 23 Mayıs Salı günü, genel kurula Başkan Sedat Sözlü ile başkan adayları Nilay Ateşoğulları ve Müslüm Susar katıldı. Birlikte okunan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çoğunluk sağlanamadığı gerekçe gösterilerek genel kurul ertelendi.

SUSAR TEPKİ GÖSTERİP ÇEKİLDİ

Genel kurulun 30 Mayıs Salı gününe ertelenmesine başkan adayı Müslüm Susar tepki gösterdi. Adaylıktan, Ateşoğulları lehine çekildiğini söyledi. İş kadını Ateşoğulları, Susar’ın konuşmasının ardından gözyaşlarına boğuldu, Susar’a sarılıp teşekkür etti.

“DEMİRSPOR İÇİN HEDEFİM ÇOK BÜYÜK”

Adana Demirspor’a başkan olmak için kolları sıvayan işkadını Ateşoğulları, bir yıldan bu yana sponsor bulabilmek için yoğun çaba harcadığını bunu başardığını açıkladı. Takımın borçlarını ödeyebilecek bağlantılar yaptığını anlatan Ateşoğulları, “A’dan Z’ye planlarım var. Demirspor için hedefim çok büyük” dedi.

ESKİ BAŞKAN GÖKOĞLU RAKİP OLACAK MI?

Kongreye sayılı günler kala, başkanlık için tek aday kalan Ateşoğulları’nın karşısına Adana Demirspor’un eski başkanı Mehmet Gökoğlu çıkacağı ileri sürülüyor. Gökoğlu’nun da Nilay Ateşoğulları gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile görüştüğü, listesinin hazır olduğu iddia edildi.

YARIŞI BIRAKMAYA NİYETİ YOK

Kongreye 5 gün var. Bu sürede Adana Demirspor için başkan adayı çıkar mı bilinmez ancak ‘Adana Demirspor sevdalısı’ olduğunu söyleyen Nilay Ateşoğulları’nın olası ‘hukuksuzluklar’ için de tedbirli olduğu ve yarışı bırakmayacağı konuşuluyor. Adana Demirspor’un 25 milyon TL’nin üzerinde borcu bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.