ATLASPARK ÇOCUK ŞENLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

28.01.2019 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2380+ kez okundu.
 

ATLASPARK ÇOCUK ŞENLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

  Anadolu Yakası'nın eğlence ve buluşma noktası Atlaspark AVM'nin Banu Noyan organizasyonuyla çocuklar için hazırladığı muhteşem Sömestr etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.    Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen, çocuklardan ve ailelerden büyük ilgi gören Atlaspark Çocuk Şenliği'ne bugüne kadar binlerce çocuk katıldı. 3 Şubat'ta kadar çocuk atölyeleri, tiyatro gösterileri ve özel şovlar devam edecek.    İlk kez atölye çalışmalarına katılan çocuklar, hem eğlence hem de hayal güçleriyle el becerilerini geliştiriyor.    ÇOCUKLARIN COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Etkinliklere büyük bir ilgiyle katılan minikler, yaşadıkları coşku ve mutluluğu aileleriyle paylaşırken, unutumayacakları anılar da biriktiriyor.    12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, kukla yapımdan seramik boyamaya, puzzeldan karagöz-hacivat yapımına, palyaçodan prens ve prenses tacı yapmaya kadar tam 30 ayrı atölyede unutulmaz deneyimler yaşıyor.    İLLÜZYON GÖSTERİSİNE BÜYÜK İLGİ   Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla adını duyuran illizyonist Enver Ertaş'ın gösterisi hem çocuklar hem de aileler tarafından büyük ilgi görde. Büyük bir kalabalığı merakla izlediği gösteride Ertaş, illüzyonlarını miniklerin çığlıkları ve alkışları arasında sundu.    Siz de çocuklarınızı 3 Şubat'a kadar Atlaspark'a getirin, hem eğlensin, hem öğrensin hem de unutulmaz bir sömestr tatili yaşasın.   

 

Anadolu Yakası'nın eğlence ve buluşma noktası Atlaspark AVM'nin Banu Noyan organizasyonuyla çocuklar için hazırladığı muhteşem Sömestr etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 

 

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen, çocuklardan ve ailelerden büyük ilgi gören Atlaspark Çocuk Şenliği'ne bugüne kadar binlerce çocuk katıldı. 3 Şubat'ta kadar çocuk atölyeleri, tiyatro gösterileri ve özel şovlar devam edecek. 

 

İlk kez atölye çalışmalarına katılan çocuklar, hem eğlence hem de hayal güçleriyle el becerilerini geliştiriyor. 

 

ÇOCUKLARIN COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Etkinliklere büyük bir ilgiyle katılan minikler, yaşadıkları coşku ve mutluluğu aileleriyle paylaşırken, unutumayacakları anılar da biriktiriyor. 

 

12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, kukla yapımdan seramik boyamaya, puzzeldan karagöz-hacivat yapımına, palyaçodan prens ve prenses tacı yapmaya kadar tam 30 ayrı atölyede unutulmaz deneyimler yaşıyor. 

 

İLLÜZYON GÖSTERİSİNE BÜYÜK İLGİ

 

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla adını duyuran illizyonist Enver Ertaş'ın gösterisi hem çocuklar hem de aileler tarafından büyük ilgi görde. Büyük bir kalabalığı merakla izlediği gösteride Ertaş, illüzyonlarını miniklerin çığlıkları ve alkışları arasında sundu. 

 

Siz de çocuklarınızı 3 Şubat'a kadar Atlaspark'a getirin, hem eğlensin, hem öğrensin hem de unutulmaz bir sömestr tatili yaşasın. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.