ATOSEV’de şampiyonlar belli oldu

SPOR 27.01.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2647+ kez okundu.
 

ATOSEV’de şampiyonlar belli oldu

  Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) Tesisleri’nde düzenlenen Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ATOSEV Başkanı Serdar Hatipoğlu ve ATOSEV Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi. Kupa töreninde konuşan ATOSEV Başkanı Serdar Hatipoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti, turnuvaya katılan ve kupa alan tüm sporcuları da kutladı. Maddi durumları yetersiz üniversite öğrencilerine destek amacıyla 1965 yılında kurulan vakfın 54 yılda 20 bin üniversite öğrencisine burs verdiğini bildiren ATOSEV Başkanı Hatipoğlu, restoranı, tenis kortları, spor alanlarıyla Adanalılara hizmet veren tesislerde, tenisçileri buluşturan bir organizasyona da ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Turnuvanın şampiyonları ve finalistleri şöyle: Erkekler A Kategorisi’nde Batu Yeniuğurel, Sedat Şenyürek, B Kategorisi’nde Şükrü Mert, Akın Yandık, C Kategorisi’nde Burak Taştekin, Ercan Özdemir. Kadınlar A Kategorisi’nde Bilgen Hançer, Göksu Yörükseven, B Kategorisi’nde İnci Özsüt, Raziye Öztürk, C Kategorisi’nde Ayzada Kalbidaeva, Burcu Kırkın.

 

Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) Tesisleri’nde düzenlenen Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ATOSEV Başkanı Serdar Hatipoğlu ve ATOSEV Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi. Kupa töreninde konuşan ATOSEV Başkanı Serdar Hatipoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti, turnuvaya katılan ve kupa alan tüm sporcuları da kutladı. Maddi durumları yetersiz üniversite öğrencilerine destek amacıyla 1965 yılında kurulan vakfın 54 yılda 20 bin üniversite öğrencisine burs verdiğini bildiren ATOSEV Başkanı Hatipoğlu, restoranı, tenis kortları, spor alanlarıyla Adanalılara hizmet veren tesislerde, tenisçileri buluşturan bir organizasyona da ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Turnuvanın şampiyonları ve finalistleri şöyle:

Erkekler A Kategorisi’nde Batu Yeniuğurel, Sedat Şenyürek, B Kategorisi’nde Şükrü Mert, Akın Yandık, C Kategorisi’nde Burak Taştekin, Ercan Özdemir.

Kadınlar A Kategorisi’nde Bilgen Hançer, Göksu Yörükseven, B Kategorisi’nde İnci Özsüt, Raziye Öztürk, C Kategorisi’nde Ayzada Kalbidaeva, Burcu Kırkın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.