AXA SİGORTA’DAN A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI’NA SÜRPRİZ

GÜNDEM 21.08.2019 - 16:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1729+ kez okundu.
 

AXA SİGORTA’DAN A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI’NA SÜRPRİZ

    AXA Sigorta 23 Ağustos’ta başlayacak olan CEV A Kadınlar Voleybol Şampiyonası öncesi Resmi Sigorta Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularına özel bir marş ile moral verdi. Turnuvanın resmi marşı da olan şarkının klibinde ise U16 Kız Voleybol Milli Takım oyuncuları yer aldı.   Türkiye Voleybol Federasyonu ve Voleybol Milli Takımlar Resmi Sigorta Sponsoru olan AXA Sigorta, 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek CEV A Kadınlar Voleybol Şampiyonası öncesi A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularına bir marşla sürpriz yaparak desteğini gösterdi. AXA Sigorta’nın özel olarak hazırladığı ve U16 Kız Voleybol Milli Takım oyuncularının Filenin Sultanları’na ithafen seslendirdiği marş, şampiyona öncesi oyunculara moral verdi. Yakın zamanda Avrupa Şampiyonu olan U16 Kız Voleybol Milli Takımı oyuncuları, büyüklerinin de aynı başarıyı yakalayacağına inanarak onlara AXA Sigorta'nın hazırladığı şarkıyla seslendi.   Voleybol alanındaki başarılarımızın Türkiye için bir “milli gurur” olduğunu söyleyen AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “İnsanların daha iyi bir yaşam sürmesi için çalışırken daha aktif ve sağlıklı bir yaşama özendirecek sponsorluklar gerçekleştiriyoruz. Ulusal ve uluslararası arenada en başarılı olduğumuz takım sporu olan voleybolu da bu anlamda çok önemsiyoruz. AXA olarak verdiğimiz destekle bu başarıyı sürdürülebilir kılmak ve bu başarıların bilinirliğini artırmak ise bizim bu alanda kendimize edindiğimiz önemli bir görev. Tıpkı müşterilerimizin yanında olduğumuz gibi voleybolcularımızın da tüm Türkiye’nin hayali olan bu kupaya giden yolda yanlarındayız ve yapabileceklerini biliyoruz. Bu özel çalışmanın da beğenileceğine, şampiyona boyunca bir marş olarak tribünlerde yer bulacağına ve daha çok insanı destek vermek için tribünlere getireceğine eminim. Gelecekte Filenin Sultanları olacak genç sporcularımıza da bu çalışmaya katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.   A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ise takım arkadaşlarıyla birlikte marşı ilk dinlediklerinde çok duygulandıklarını ifade ederek;  “Şampiyonaya hazırlık sürecinde voleybolun geleceği olan genç sporcularımızın seslendirdiği bu marş, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Arkamızda bu kadar büyük bir desteği hmek bizim için çok anlamlı. Hem geleceğin yıldızları U16 milli takımımıza hem de emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.    Jingle House tarafından bestelenen marş ve yönetmenliğini Berk Turhan’ın üstlendiği 1 dakika ve 37 saniyelik klipler, TV, radyo ve dijital mecralardan yayınlanacak.  

 

 

AXA Sigorta 23 Ağustos’ta başlayacak olan CEV A Kadınlar Voleybol Şampiyonası öncesi Resmi Sigorta Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularına özel bir marş ile moral verdi. Turnuvanın resmi marşı da olan şarkının klibinde ise

U16 Kız Voleybol Milli Takım oyuncuları yer aldı.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Voleybol Milli Takımlar Resmi Sigorta Sponsoru olan AXA Sigorta, 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek CEV A Kadınlar Voleybol Şampiyonası öncesi A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularına bir marşla sürpriz yaparak desteğini gösterdi. AXA Sigorta’nın özel olarak hazırladığı ve U16 Kız Voleybol Milli Takım oyuncularının Filenin Sultanları’na ithafen seslendirdiği marş, şampiyona öncesi oyunculara moral verdi. Yakın zamanda Avrupa Şampiyonu olan U16 Kız Voleybol Milli Takımı oyuncuları, büyüklerinin de aynı başarıyı yakalayacağına inanarak onlara AXA Sigorta'nın hazırladığı şarkıyla seslendi.

 

Voleybol alanındaki başarılarımızın Türkiye için bir “milli gurur” olduğunu söyleyen AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “İnsanların daha iyi bir yaşam sürmesi için çalışırken daha aktif ve sağlıklı bir yaşama özendirecek sponsorluklar gerçekleştiriyoruz. Ulusal ve uluslararası arenada en başarılı olduğumuz takım sporu olan voleybolu da bu anlamda çok önemsiyoruz. AXA olarak verdiğimiz destekle bu başarıyı sürdürülebilir kılmak ve bu başarıların bilinirliğini artırmak ise bizim bu alanda kendimize edindiğimiz önemli bir görev. Tıpkı müşterilerimizin yanında olduğumuz gibi voleybolcularımızın da tüm Türkiye’nin hayali olan bu kupaya giden yolda yanlarındayız ve yapabileceklerini biliyoruz. Bu özel çalışmanın da beğenileceğine, şampiyona boyunca bir marş olarak tribünlerde yer bulacağına ve daha çok insanı destek vermek için tribünlere getireceğine eminim. Gelecekte Filenin Sultanları olacak genç sporcularımıza da bu çalışmaya katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ise takım arkadaşlarıyla birlikte marşı ilk dinlediklerinde çok duygulandıklarını ifade ederek;  “Şampiyonaya hazırlık sürecinde voleybolun geleceği olan genç sporcularımızın seslendirdiği bu marş, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Arkamızda bu kadar büyük bir desteği hmek bizim için çok anlamlı. Hem geleceğin yıldızları U16 milli takımımıza hem de emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. 

 

Jingle House tarafından bestelenen marş ve yönetmenliğini Berk Turhan’ın üstlendiği 1 dakika ve 37 saniyelik klipler, TV, radyo ve dijital mecralardan yayınlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.