Ay ‘Adanalı’nın mutluluğu için çalışıyoruz’

GÜNDEM 25.01.2020 - 15:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1221+ kez okundu.
 

Ay ‘Adanalı’nın mutluluğu için çalışıyoruz’

  AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ile Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.      Osmaniyeli heyeti makamında kabul eden Başkan Ay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Osmaniyeli misafirlerine il binasındaki birimleri gezdirerek çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Ay, daha sonra bir süre misafirlerle sohbet etti.     Yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Başkan Ay, Adana ve Adanalı'nın mutluluğu için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.    Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ile Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz da Başkan Ay'a görevinde başarı dileklerinde bulunarak, misafirperverliği için de teşekkür etti.  

 

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ile Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.   

 

Osmaniyeli heyeti makamında kabul eden Başkan Ay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Osmaniyeli misafirlerine il binasındaki birimleri gezdirerek çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Ay, daha sonra bir süre misafirlerle sohbet etti.  

 

Yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Başkan Ay, Adana ve Adanalı'nın mutluluğu için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. 

 

Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ile Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz da Başkan Ay'a görevinde başarı dileklerinde bulunarak, misafirperverliği için de teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.