Ay: Su indirimine destek vereceğiz

GÜNDEM 27.01.2020 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1894+ kez okundu.
 

Ay: Su indirimine destek vereceğiz

  AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana'da yaşanan sel felaketine maruz kalan vatandaşların su faturalarında yapılması planlanan yüzde 50 indirim kararına Cumhur İttifakı olarak destek vereceklerini söyledi.   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Kurulu'nda bugün yapılacak görüşmede, valilik ve ilçe kaymakamlıklarından temin edilecek olan sele maruz kalmış vatandaşların aboneliklerinde, 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarına ait faturalarında yüzde 50 indirim yapılması yönde yapılacak oylamada AK Parti ve MHP meclis üyelerinin 'evet' diyeceğini söyledi.   Başkan Ay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selden etkilenen tek bir kişinin mağdur olmaması için açık talimatları var. Bizler de tek bir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ayrıca, gerek AK Parti olarak, gerekse Cumhur İttifakı olarak Adana ve Adanalı'nın menfaatine olan her şeyde elimizi taşın altına koyduk ve koymaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle selden etkilenen ailelere bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah bir daha böyle acıları Adana'mıza yaşatmasın" şeklinde konuştu.

 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana'da yaşanan sel felaketine maruz kalan vatandaşların su faturalarında yapılması planlanan yüzde 50 indirim kararına Cumhur İttifakı olarak destek vereceklerini söyledi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Kurulu'nda bugün yapılacak görüşmede, valilik ve ilçe kaymakamlıklarından temin edilecek olan sele maruz kalmış vatandaşların aboneliklerinde, 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarına ait faturalarında yüzde 50 indirim yapılması yönde yapılacak oylamada AK Parti ve MHP meclis üyelerinin 'evet' diyeceğini söyledi.

 

Başkan Ay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selden etkilenen tek bir kişinin mağdur olmaması için açık talimatları var. Bizler de tek bir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Ayrıca, gerek AK Parti olarak, gerekse Cumhur İttifakı olarak Adana ve Adanalı'nın menfaatine olan her şeyde elimizi taşın altına koyduk ve koymaya da devam edeceğiz.

Bu vesileyle selden etkilenen ailelere bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah bir daha böyle acıları Adana'mıza yaşatmasın" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.