AYÇA ÖZTORUN TÜYAP ÇUKUROVA STANDINDA OKURLARIYLA BULUŞUYOR.

07.01.2018 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2415+ kez okundu.
 

AYÇA ÖZTORUN TÜYAP ÇUKUROVA STANDINDA OKURLARIYLA BULUŞUYOR.

Yazar Ayça Öztorun’un bir esareti ve dört cinayeti anlattığı, “Gökte Yıldız Yerde Ateş” romanı  sonunda Adanalı okuyucularıyla buluşuyor. Öztorun, Çukurova Kitap Fuarı'ndaki, Çukurova Belediyesi standında 9 Ocak Salı, 11 Ocak Perşembe ve 13 Ocak Cumartesi günü okurlarıyla bir arada olacak, kitabını imzalayacak.  ÖZTORUN’UN ROMANLARI HEYAMOLA YAYINLARINDAN ÇIKTI.  Romanın içeriği, sürükleyici olay ağlarıyla dolu. Entrika, aşk, cinayet ve direnişin konu olduğu romanı, TÜYAP Çukurova standından edinebilirsiniz.  İmza günü için İstanbul’dan Adana’ya gelecek Yazar Ayça Öztorun, “Dostlarımla buluşacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum” dedi.  Heyamola yayınlarından çıkan “Gökte Yıldız Yerde Ateş” romanının hemen ardından, kız çocuklarını dikkat çeken bir konuyla hikayeleştiren Yazar Öztorun’un  “Kozan Gökkuşağının Altında” adlı eseri de yakın zamanda okurlarıyla buluşacak.

Yazar Ayça Öztorun’un bir esareti ve dört cinayeti anlattığı, “Gökte Yıldız Yerde Ateş” romanı  sonunda Adanalı okuyucularıyla buluşuyor. Öztorun, Çukurova Kitap Fuarı'ndaki, Çukurova Belediyesi standında 9 Ocak Salı, 11 Ocak Perşembe ve 13 Ocak Cumartesi günü okurlarıyla bir arada olacak, kitabını imzalayacak. 

ÖZTORUN’UN ROMANLARI HEYAMOLA YAYINLARINDAN ÇIKTI. 
Romanın içeriği, sürükleyici olay ağlarıyla dolu. Entrika, aşk, cinayet ve direnişin konu olduğu romanı, TÜYAP Çukurova standından edinebilirsiniz.  İmza günü için İstanbul’dan Adana’ya gelecek Yazar Ayça Öztorun, “Dostlarımla buluşacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum” dedi.  Heyamola yayınlarından çıkan “Gökte Yıldız Yerde Ateş” romanının hemen ardından, kız çocuklarını dikkat çeken bir konuyla hikayeleştiren Yazar Öztorun’un  “Kozan Gökkuşağının Altında” adlı eseri de yakın zamanda okurlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.