AYDAR “MASKENİ TAK FARKINDALIK YARAT” KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

SPOR 31.10.2019 - 16:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1783+ kez okundu.
 

AYDAR “MASKENİ TAK FARKINDALIK YARAT” KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar 2-8 Kasım  Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle LÖSEV üyeleri ile  kahvaltı programında bir araya geldi. Ceyhan Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, Başkan Aydar çocuklarla birebir ilgilenerek onlarla sohbet etti. “Maskeni tak farkındalık yarat” kampanyasına maske takarak  destek verdi.   Başkan Kadir Aydar: “Fark edelim, farkındalık yaratalım”    Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, düzenlediği toplantıda Lösemi hastalığına dikkat çekmek için maske taktı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık yaratmak istediklerini söyleyen Başkan Aydar, "Bu hastalıkla mücadele eden tüm kardeşlerimize şifa diliyorum, onlar belki yılın 365 günü bu maskeleri ağızlarına takarak hayatlarını devam ettiriyor. Biz de 15-20 dakika bu maskeleri takarak onların ne tür şartlarda yaşadıklarını hmeye çalıştık. Biz de biliyoruz ki; Lösemili çocuklar ile ilgili ülkemizde ciddi bir hassasiyet var. Ama ne yaparsak yapalım bu yeterli gelmiyor. Bu nedenle hem toplumsal farkındalığı arttırmak hem de çocuklarımızın bu çok önemli sorununa tekrar dikkat çekmek istedik. Toplumumuzu bu konuda daha dikkatli, daha duyarlı, daha özenli ve daha yardımsever olmaya davet ediyoruz. Çocuklarımız, hastalıkları bulaşıcı olduğu için değil tedavi sürecinde kendilerini enfeksiyondan korumak için maske takıyorlar. Fark edelim, farkındalık yaratalım” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar 2-8 Kasım  Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle LÖSEV üyeleri ile  kahvaltı programında bir araya geldi.

Ceyhan Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, Başkan Aydar çocuklarla birebir ilgilenerek onlarla sohbet etti. “Maskeni tak farkındalık yarat” kampanyasına maske takarak  destek verdi.

 

Başkan Kadir Aydar: Fark edelim, farkındalık yaratalım” 

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, düzenlediği toplantıda Lösemi hastalığına dikkat çekmek için maske taktı.
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık yaratmak istediklerini söyleyen Başkan Aydar, "Bu hastalıkla mücadele eden tüm kardeşlerimize şifa diliyorum, onlar belki yılın 365 günü bu maskeleri ağızlarına takarak hayatlarını devam ettiriyor. Biz de 15-20 dakika bu maskeleri takarak onların ne tür şartlarda yaşadıklarını hmeye çalıştık. Biz de biliyoruz ki; Lösemili çocuklar ile ilgili ülkemizde ciddi bir hassasiyet var. Ama ne yaparsak yapalım bu yeterli gelmiyor. Bu nedenle hem toplumsal farkındalığı arttırmak hem de çocuklarımızın bu çok önemli sorununa tekrar dikkat çekmek istedik. Toplumumuzu bu konuda daha dikkatli, daha duyarlı, daha özenli ve daha yardımsever olmaya davet ediyoruz. Çocuklarımız, hastalıkları bulaşıcı olduğu için değil tedavi sürecinde kendilerini enfeksiyondan korumak için maske takıyorlar. Fark edelim, farkındalık yaratalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.