Ayhan Barut'tan derbi açıklaması

GÜNDEM 06.02.2020 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1367+ kez okundu.
 

Ayhan Barut'tan derbi açıklaması

"YÜREĞİMİZ YANGIN YERİ" Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Adana Demirspor - Adanaspor karşılaşmasının 'barış ve dostluk' duygularıyla geçmesini dileyen Ayhan Barut, "Maalesef ülkemizde bir süredir çok acı verici, elim olaylar yaşanıyor. Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremde kaybettiklerimizin yasını tutarken Van'da meydana gelen çığ faciasında şehit düşen kahramanlarımız ile İstanbul'daki uçak kazasında yaşamını yurttaşlarımız nedeniyle yüreğimiz yangın yerine döndü. Böylesi acı günlerde yapılacak maçta sporun kardeşlik, dayanışma, acıları paylaşma ve yardımlaşma duygularının öne çıkmasını diliyoruz" diye konuştu. BAŞARI DİLEDİ Cumartesi günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçın önemine değinen Ayhan Barut, şunları kaydetti: "Dünyanın en önemli derbileri arasında gösterilen, ülkemizde ve kentimizde büyük bir heyecanla beklenen maçta kazanan sporun ruhuna uygun olarak dostluk ve kardeşlik olmalıdır. Her iki takımımızın da hak ettiği yer olan Süper Lig'e el ele ve omuz omuza çıkmasını istiyor ve başarılar diliyoruz. Adana derbisinin centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Yüreklerimize ateşin düştüğü bugünlerde her iki güzide kulübümüzün, değerli futbolcular ile teknik ekibin ve kıymetli taraftarlarımızın da aynı duygular içerisinde olduğunu biliyoruz. Lütfen kazanan dostluk, barış, kardeşlik ve dayanışma duyguları olsun, centilmenlik içinde herkes sağduyu ile hareket etsin."



"YÜREĞİMİZ YANGIN YERİ"

Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Adana Demirspor - Adanaspor karşılaşmasının 'barış ve dostluk' duygularıyla geçmesini dileyen Ayhan Barut, "Maalesef ülkemizde bir süredir çok acı verici, elim olaylar yaşanıyor. Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremde kaybettiklerimizin yasını tutarken Van'da meydana gelen çığ faciasında şehit düşen kahramanlarımız ile İstanbul'daki uçak kazasında yaşamını yurttaşlarımız nedeniyle yüreğimiz yangın yerine döndü. Böylesi acı günlerde yapılacak maçta sporun kardeşlik, dayanışma, acıları paylaşma ve yardımlaşma duygularının öne çıkmasını diliyoruz" diye konuştu.

BAŞARI DİLEDİ

Cumartesi günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçın önemine değinen Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Dünyanın en önemli derbileri arasında gösterilen, ülkemizde ve kentimizde büyük bir heyecanla beklenen maçta kazanan sporun ruhuna uygun olarak dostluk ve kardeşlik olmalıdır. Her iki takımımızın da hak ettiği yer olan Süper Lig'e el ele ve omuz omuza çıkmasını istiyor ve başarılar diliyoruz. Adana derbisinin centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Yüreklerimize ateşin düştüğü bugünlerde her iki güzide kulübümüzün, değerli futbolcular ile teknik ekibin ve kıymetli taraftarlarımızın da aynı duygular içerisinde olduğunu biliyoruz. Lütfen kazanan dostluk, barış, kardeşlik ve dayanışma duyguları olsun, centilmenlik içinde herkes sağduyu ile hareket etsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.