'Ayrışmayı bırakıp beraber olalım'

GÜNDEM 20.05.2020 - 10:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2397+ kez okundu.
 

'Ayrışmayı bırakıp beraber olalım'

81 ilden ve KKTC’den gençlerle videokonferansta bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kimliklerimiz, inançlarımız farklı olabilir. Onu da zenginlik olarak görmeliyiz” dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 81 il ve KKTC’den 82 gençle videokonferansla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, gençlere özetle şunları söyledi: ANKARA’DAN TALİMAT “Kaymakamlığın (Yüreğir) önünde dağıtılan yardım paketleriyle ilgili soru soruyor. Fakat kaymakamın koruması silah çekerek Eren’i tehdit ediyor. Savcılık herhangi bir işlem yapmıyor ve Yıldırım’ı serbest bırakıyor. Erdoğan ve Adana AK Parti örgütü olayı büyütüyor. Erdoğan bir konuşma yaptı televizyonlarda arkasından talimat gitti, Eren tutuklandı, hapse konuldu. Yargı bağımsızlığı yok. Dünyanın egemen güçleri Çanakkale’ye geldiler, İstanbul’u işgal etmek istiyorlardı. Bütün mücadeleleri verdiler Çanakkale’yi geçemediler. Bizim ve gençlerin görevi, Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırmak.

81 ilden ve KKTC’den gençlerle videokonferansta bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kimliklerimiz, inançlarımız farklı olabilir. Onu da zenginlik olarak görmeliyiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 81 il ve KKTC’den 82 gençle videokonferansla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, gençlere özetle şunları söyledi:

ANKARA’DAN TALİMAT

“Kaymakamlığın (Yüreğir) önünde dağıtılan yardım paketleriyle ilgili soru soruyor. Fakat kaymakamın koruması silah çekerek Eren’i tehdit ediyor. Savcılık herhangi bir işlem yapmıyor ve Yıldırım’ı serbest bırakıyor. Erdoğan ve Adana AK Parti örgütü olayı büyütüyor. Erdoğan bir konuşma yaptı televizyonlarda arkasından talimat gitti, Eren tutuklandı, hapse konuldu. Yargı bağımsızlığı yok.

Dünyanın egemen güçleri Çanakkale’ye geldiler, İstanbul’u işgal etmek istiyorlardı. Bütün mücadeleleri verdiler Çanakkale’yi geçemediler. Bizim ve gençlerin görevi, Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.