BAĞIŞIKLIĞINIZA İYİ GELECEK FORMÜLLER

GÜNDEM 05.04.2020 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1241+ kez okundu.
 

BAĞIŞIKLIĞINIZA İYİ GELECEK FORMÜLLER

Çerçi Halil İlker Değişmez, koronavirüs sebebiyle bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlerin son zamanlarda arttığını belirterek, “Yıllardır bilinen formüllerle vücudu daha dinçleştirmenin mümkün olduğunu” söyledi.
Dünya ile birlikte ülkemizde de etkili olan koronavirüs vakaları gün geçtikçe artarken, bu virüsle mücadelede temizlik, hijyenin yanı sıra bağışıklık sistemini güçlü tutmak da etkili oluyor. Bitkisel formüllerle bağışıklık sistemini güçlü tutmanın mümkün olduğuna dikkat çeken 36 yıllık şifalı bitki satıcısı Çerçi Halil İlker Değişmez, “Dengeli beslenmenin yanı sıra bitki çaylarının şifalı etkilerinden faydalanmak en akılcı yollardan biridir” dedi. GÜN İÇİNDE BİRKAÇ KEZ İÇİLEBİLİR Daha önce vatandaşların kışın kendini göstermeye başladığı günlerde kapılarını çaldığına dikkat çeken Değişmez, koronavirüs vakalarının yaşanmasıyla birlikte bahar ayları olmasına rağmen birçok kişinin bitkisel formüllerle bağışıklıklarını artırmaya gayret ettiğini anlattı. Bitkisel çayların şekersiz olarak içilmesini tavsiye eden Değişmez, gün içerisinde birkaç defa içilmesinin önemine vurgu yaptı. ZERDEÇAL SATIŞIMIZ ARTTI Cemal Gürsel caddesinde “Çerçi Yusuf Sadık Değişmez” adı ile tescilli ürünlerin yanı sıra şifalı bitkiler ve baharatlar satan Halil İlker Değişmez, herkese önerdikleri formülün genellikle adaçayı, ıhlamur, papatya, tarçın, karanfil, kuşburnu, zencefilli karışım olduğunu anlattı. Değişmez, zencefil ve zerdeçal ağırlıklı bitki çayları bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnci artırdığına vurgu yaparak, “Zerdeçal başlı başına bir antibiyotik. Zencefille karıştırıldığında çok kuvvetli bir antibiyotik görevi görüyor. Tabi tavsiye ettiğimiz bitki çayları yalnızca tedaviye takviye amaçlıdır. ” diye konuştu. Değişmez, keçiboynuzu özünün de bağışıklık için birebir olduğunu belirterek, kandaki demirin normal haline çekilmesinde doktorların bile kullanılmasını tavsiye ettiklerini sözlerine ekledi.
Çerçi Halil İlker Değişmez, koronavirüs sebebiyle bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlerin son zamanlarda arttığını belirterek, “Yıllardır bilinen formüllerle vücudu daha dinçleştirmenin mümkün olduğunu” söyledi.

Dünya ile birlikte ülkemizde de etkili olan koronavirüs vakaları gün geçtikçe artarken, bu virüsle mücadelede temizlik, hijyenin yanı sıra bağışıklık sistemini güçlü tutmak da etkili oluyor. Bitkisel formüllerle bağışıklık sistemini güçlü tutmanın mümkün olduğuna dikkat çeken 36 yıllık şifalı bitki satıcısı Çerçi Halil İlker Değişmez, “Dengeli beslenmenin yanı sıra bitki çaylarının şifalı etkilerinden faydalanmak en akılcı yollardan biridir” dedi.

GÜN İÇİNDE BİRKAÇ KEZ İÇİLEBİLİR

Daha önce vatandaşların kışın kendini göstermeye başladığı günlerde kapılarını çaldığına dikkat çeken Değişmez, koronavirüs vakalarının yaşanmasıyla birlikte bahar ayları olmasına rağmen birçok kişinin bitkisel formüllerle bağışıklıklarını artırmaya gayret ettiğini anlattı. Bitkisel çayların şekersiz olarak içilmesini tavsiye eden Değişmez, gün içerisinde birkaç defa içilmesinin önemine vurgu yaptı.

ZERDEÇAL SATIŞIMIZ ARTTI

Cemal Gürsel caddesinde “Çerçi Yusuf Sadık Değişmez” adı ile tescilli ürünlerin yanı sıra şifalı bitkiler ve baharatlar satan Halil İlker Değişmez, herkese önerdikleri formülün genellikle adaçayı, ıhlamur, papatya, tarçın, karanfil, kuşburnu, zencefilli karışım olduğunu anlattı. Değişmez, zencefil ve zerdeçal ağırlıklı bitki çayları bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnci artırdığına vurgu yaparak, “Zerdeçal başlı başına bir antibiyotik. Zencefille karıştırıldığında çok kuvvetli bir antibiyotik görevi görüyor. Tabi tavsiye ettiğimiz bitki çayları yalnızca tedaviye takviye amaçlıdır. ” diye konuştu. Değişmez, keçiboynuzu özünün de bağışıklık için birebir olduğunu belirterek, kandaki demirin normal haline çekilmesinde doktorların bile kullanılmasını tavsiye ettiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.