Bağlantı-Müsabakalar 18 ilden 572 sporcu katıldı

SPOR 16.10.2018 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2126+ kez okundu.
 

Bağlantı-Müsabakalar 18 ilden 572 sporcu katıldı

-Adana'da İller arası MuayThai Müsabakaları sona erdi -Müsabakalar 18 ilden 572 sporcu katıldı   MuayThai Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri “MuayThai İller Arası Müsabakası " Adana'da sona erdi. MuayThai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Nihat Geven Spor Salonu’nda iki gün süren müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti. İncetaş, turnuvaya Küçükler,Yıldızlar, Gençler ile Büyükler bayan ve erkek kategorilerinde 18 İlden toplam 572 sporcunun katıldığını belirtti. Türkiye'nin her yerinden katılıp başarı kazanan sporcuları, tebrik eden İncetaş,başarıların devamını dileyerek "Müsabakalar için kentimizde bulunan tüm misafirlerimize Adana konukseverliğini gösterdik. " dedi. -Emeği Geçenler Teşekkür- İncetaş, Tesis, malzeme ve diğer konularda her zaman kendilerine destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hamit Yıldırım’a, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’ye,  MuayThaiMerkez Yürütme Kurulu Üyesi Naim Yıldırım’ave tüm kulüp antrenörlerine teşekkür etti.  

-Adana'da İller arası MuayThai Müsabakaları sona erdi

-Müsabakalar 18 ilden 572 sporcu katıldı

 

MuayThai Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri “MuayThai İller Arası Müsabakası " Adana'da sona erdi.

MuayThai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Nihat Geven Spor Salonu’nda iki gün süren müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

İncetaş, turnuvaya Küçükler,Yıldızlar, Gençler ile Büyükler bayan ve erkek kategorilerinde 18 İlden toplam 572 sporcunun katıldığını belirtti.

Türkiye'nin her yerinden katılıp başarı kazanan sporcuları, tebrik eden İncetaş,başarıların devamını dileyerek "Müsabakalar için kentimizde bulunan tüm misafirlerimize Adana konukseverliğini gösterdik. " dedi.

-Emeği Geçenler Teşekkür-

İncetaş, Tesis, malzeme ve diğer konularda her zaman kendilerine destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hamit Yıldırım’a, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’ye,  MuayThaiMerkez Yürütme Kurulu Üyesi Naim Yıldırım’ave tüm kulüp antrenörlerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.