BağlantıBağlantıTurkcell’liler Ramazan’da ‘Salla Kazan’la hem kazanıyor hem paylaşıyor

GÜNDEM 16.04.2021 - 15:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2453+ kez okundu.
 

BağlantıBağlantıTurkcell’liler Ramazan’da ‘Salla Kazan’la hem kazanıyor hem paylaşıyor

  Turkcell’in müşterilerine özel hazırladığı ‘Salla Kazan’ kampanyası Ramazan ayının bereketiyle devam ediyor. Turkcell’liler Ramazan’a özel paketlerin de bulunduğu ‘Salla Kazan Ramazan’ kampanyası kapsamında kazandıkları hediyeleri dilerlerse Turkcell’li yakınlarıyla ikiye katlayarak da paylaşabilecek. Kampanyadan faydalanmak için Dijital Operatör uygulamasına girerek ‘Salla Kazan’ yapmak yeterli. Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell’in müşterilerine teşekkür amacıyla hazırladığı, cep telefonlarını ve tabletlerini salladıkça ödüller kazandıran ‘Salla Kazan’, Ramazan ayında da kazandıracak. Mesafelerin zorunluluklarla artmasıyla mobil iletişime duyulan ihtiyacın arttığı günlerde iletişime bolluk ve bereket getiren kampanya kapsamında Turkcell kullanıcıları, 13 Mayıs tarihine kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan’dan kazandıkları hediyeleri ister kendileri kullanabilecek ya da bir yakınlarıyla ikiye katlayarak paylaşma imkanına sahip olacak. Bu sene ilk defa Ramazan ayı boyunca hediyesini paylaşan müşterilere ek sallama hakkı hediye edilecek. Ayrıca kampanyada Ramazan’a özel İftar ve Sahur paketleri de yer alacak. 4,5 yılda 2,3 milyar hediye Turkcell kullanıcılarından büyük ilgi gören ‘Salla Kazan’la bugüne kadar 34.4 milyon Turkcell’liye 2,3 milyar adet hediye verildi. Şimdiye kadar kazanılan hediyelerin toplamı 1,6 milyar GB ve 67 milyar dakikaya ulaştı. İnternet ve dakikaya ek olarak Turkcell uygulamalarına özel hediyeleri de kapsayan Salla Kazan; fizy, lifebox, Dergilik, BiP, GollerCepte ve TV+ üyelik paketleri de kazandırıyor. Şimdiye kadar 638 milyon dijital servis ve 511 milyon BiP hediyesi dağıtıldı.

 

Turkcell’in müşterilerine özel hazırladığı ‘Salla Kazan’ kampanyası Ramazan ayının bereketiyle devam ediyor. Turkcell’liler Ramazan’a özel paketlerin de bulunduğu ‘Salla Kazan Ramazan’ kampanyası kapsamında kazandıkları hediyeleri dilerlerse Turkcell’li yakınlarıyla ikiye katlayarak da paylaşabilecek. Kampanyadan faydalanmak için Dijital Operatör uygulamasına girerek ‘Salla Kazan’ yapmak yeterli.

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell’in müşterilerine teşekkür amacıyla hazırladığı, cep telefonlarını ve tabletlerini salladıkça ödüller kazandıran ‘Salla Kazan’, Ramazan ayında da kazandıracak. Mesafelerin zorunluluklarla artmasıyla mobil iletişime duyulan ihtiyacın arttığı günlerde iletişime bolluk ve bereket getiren kampanya kapsamında Turkcell kullanıcıları, 13 Mayıs tarihine kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan’dan kazandıkları hediyeleri ister kendileri kullanabilecek ya da bir yakınlarıyla ikiye katlayarak paylaşma imkanına sahip olacak. Bu sene ilk defa Ramazan ayı boyunca hediyesini paylaşan müşterilere ek sallama hakkı hediye edilecek. Ayrıca kampanyada Ramazan’a özel İftar ve Sahur paketleri de yer alacak.

4,5 yılda 2,3 milyar hediye

Turkcell kullanıcılarından büyük ilgi gören ‘Salla Kazan’la bugüne kadar 34.4 milyon Turkcell’liye 2,3 milyar adet hediye verildi. Şimdiye kadar kazanılan hediyelerin toplamı 1,6 milyar GB ve 67 milyar dakikaya ulaştı. İnternet ve dakikaya ek olarak Turkcell uygulamalarına özel hediyeleri de kapsayan Salla Kazan; fizy, lifebox, Dergilik, BiP, GollerCepte ve TV+ üyelik paketleri de kazandırıyor. Şimdiye kadar 638 milyon dijital servis ve 511 milyon BiP hediyesi dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.