Bakan Koca’dan İstanbul, İzmir, Ankara ve il il corona virüsü vaka sayısı açıklaması!

GÜNDEM 03.04.2020 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2219+ kez okundu.
 

Bakan Koca’dan İstanbul, İzmir, Ankara ve il il corona virüsü vaka sayısı açıklaması!

Türkiye’de corona virüsü ölü ve vaka sayısı ne kadar oldu? Şu ana kadar dünya üzerinde 1 milyondan fazla insanda görülen virüs, 50 binden fazla insanın da ölümüne neden oldu. Ülkemizde de her geçen gün etkisini arttıran corona virüsü salgını ile ilgili milyonlarca vatandaş Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Bakan Koca, her gün gerek sosyal medya hesabından gerek canlı yayında, Türkiye’deki corona virüsü vaka sayısı, ölü sayısı, entübe hasta sayısı ve iyileşen hasta sayısını açıklıyor. Koca, geçtiğimiz akşamki canlı yayında ise İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’deki corona virüsü görülen illeri açıkladı. Peki, Türkiye’de corona virüs ölü ve vaka sayısı son durum ne? İşte 3 Nisan 2020 Cuma corona virüsü vaka ve ölü sayısı canlı tablosu ve İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere corona virüsü vakası görülen iller…İstanbul'da 8.852, İzmir 853 vaka, Ankara 712 vaka, Konya 584 vaka, Kocaeli 410 vaka, Isparta 268 vaka, Sakarya 207 vaka, Adana 197 vaka, Bursa 135 vaka, Samsun 112 vaka ile listede yer alıyor.

Türkiye’de corona virüsü ölü ve vaka sayısı ne kadar oldu? Şu ana kadar dünya üzerinde 1 milyondan fazla insanda görülen virüs, 50 binden fazla insanın da ölümüne neden oldu. Ülkemizde de her geçen gün etkisini arttıran corona virüsü salgını ile ilgili milyonlarca vatandaş Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Bakan Koca, her gün gerek sosyal medya hesabından gerek canlı yayında, Türkiye’deki corona virüsü vaka sayısı, ölü sayısı, entübe hasta sayısı ve iyileşen hasta sayısını açıklıyor. Koca, geçtiğimiz akşamki canlı yayında ise İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’deki corona virüsü görülen illeri açıkladı. Peki, Türkiye’de corona virüs ölü ve vaka sayısı son durum ne? İşte 3 Nisan 2020 Cuma corona virüsü vaka ve ölü sayısı canlı tablosu ve İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere corona virüsü vakası görülen iller…'da 8.852,  853 vaka,  712 vaka, Konya 584 vaka, Kocaeli 410 vaka, Isparta 268 vaka, Sakarya 207 vaka, Adana 197 vaka, Bursa 135 vaka, Samsun 112 vaka ile listede yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.