BAKKAL AMCA, FİYAT ETİKETİ DEĞİŞTİRMEKTEN YORULDU!

GÜNDEM 22.10.2020 - 15:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2311+ kez okundu.
 

BAKKAL AMCA, FİYAT ETİKETİ DEĞİŞTİRMEKTEN YORULDU!

İŞLER PEK YOLUNDA DEĞİL  Gıda fiyatlarında son zamanlarda yaşanan değişim, bakkal esnafını da şaşkına çeviriyor. Bakkal Yusuf Yılmaz, “Son bir yılda fiyat etiketi değiştirmekten yorulduk” dedi. Hükümet cephesi, ekonomide her ne kadar işler yolunda diyorsa da halkın nabzını tutan küçük esnaf, işlerin yolunda olduğunu doğrulamıyor. Dövizde yaşanan artış, iğneden ipliğe fiyatlara da önemli ölçüde yansıyor.  LİMİTİ DOLDURAN “VERESİYE” DİYOR Özellikle gıda fiyatlarındaki yükseliş vatandaş gibi esnafı da kara kara düşündürüyor. Bakkal Yusuf Yılmaz, ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerin koronavirüs salgınından sonra iyiden iyiye arttığını anımsattı. Yılmaz, son zamanlarda kredi kartlarında limi…

İŞLER PEK YOLUNDA DEĞİL 
Gıda fiyatlarında son zamanlarda yaşanan değişim, bakkal esnafını da şaşkına çeviriyor. Bakkal Yusuf Yılmaz, “Son bir yılda fiyat etiketi değiştirmekten yorulduk” dedi. Hükümet cephesi, ekonomide her ne kadar işler yolunda diyorsa da halkın nabzını tutan küçük esnaf, işlerin yolunda olduğunu doğrulamıyor. Dövizde yaşanan artış, iğneden ipliğe fiyatlara da önemli ölçüde yansıyor. 

LİMİTİ DOLDURAN “VERESİYE” DİYOR
Özellikle gıda fiyatlarındaki yükseliş vatandaş gibi esnafı da kara kara düşündürüyor. Bakkal Yusuf Yılmaz, ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerin koronavirüs salgınından sonra iyiden iyiye arttığını anımsattı. Yılmaz, son zamanlarda kredi kartlarında limi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.