BALIK KEYFİ İÇİN “EGE”YE GİDİN!

GÜNDEM 22.09.2019 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2449+ kez okundu.
 

BALIK KEYFİ İÇİN “EGE”YE GİDİN!

  Adana’nın en bilinen balık restoranlarından Ege Balık, birbirinden leziz balıklarının yanı sıra mezeleriyle de sürekli adından söz ettiriyor.  İşletmeci Erol Altun, işinde uzman ustalarca hazırlanın balık ve mezelerin müşterilerden tam not aldığını söyledi. Gelenlere her zaman en iyi ortamı sağlayıp ağız tadıyla yiyebilecekleri balıklar hazırladıklarını anlatan Altun, “Yolu bizim restorana uğrayanlar balığın ve mezelerin lezzetinden bir daha ayrılmıyor. Müşterilerimize her zaman en iyisi sunma gayretindeyiz. Bugünlere kadar onlarla büyüdük. Balık mevsimi artık başladı, herkesi Seyhan nehri manzaralı keyifli bir akşam yemeği için restoranımıza bekliyoruz.” dedi. Ege Balık, merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj mahallesi, 68012. sokak Damla Sitesi altında hizmet veriyor.

 

Adana’nın en bilinen balık restoranlarından Ege Balık, birbirinden leziz balıklarının yanı sıra mezeleriyle de sürekli adından söz ettiriyor. 
İşletmeci Erol Altun, işinde uzman ustalarca hazırlanın balık ve mezelerin müşterilerden tam not aldığını söyledi. Gelenlere her zaman en iyi ortamı sağlayıp ağız tadıyla yiyebilecekleri balıklar hazırladıklarını anlatan Altun, “Yolu bizim restorana uğrayanlar balığın ve mezelerin lezzetinden bir daha ayrılmıyor. Müşterilerimize her zaman en iyisi sunma gayretindeyiz. Bugünlere kadar onlarla büyüdük. Balık mevsimi artık başladı, herkesi Seyhan nehri manzaralı keyifli bir akşam yemeği için restoranımıza bekliyoruz.” dedi. Ege Balık, merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj mahallesi, 68012. sokak Damla Sitesi altında hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.