BARIŞ PINARI, SİYONİST HAÇLI İLE HİLALİN KAVGASIDIR"

SİYASET 17.10.2019 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1890+ kez okundu.
 

BARIŞ PINARI, SİYONİST HAÇLI İLE HİLALİN KAVGASIDIR"

    Adana'da yaklaşık 50 STK'nın birlikteliğiyle oluşturulan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) Fetih Duası ve Barış Pınarı Harekatına Destek programı düzenledi. Adana Ulu Cami avlusunda ikindi ezanının akabinde başlayan programda basın açıklamasını ASİM Başkanı Mahmut Eraslan yaptı. Türkiye'nin artık bölgede oyun kurucu olarak bulunduğunu ifade eden Eraslan; "Ülkemiz dünolduğu gibi bugün de bölgede barışı sağlayacak merkez konumundadır" dedi.  Adana'da faaliyet gösteren çeşitli STK temsilcilerinin ve Adana'ya üniversite okumaya gelen üniversite öğrencilerinin de katıldığı basın açıklamasında Mahmut Eraslan sözlerine şöyle devam etti; "Barıştan her geçen gün uzaklaşan bölgede yerleşim yerleriadeta hayalet şehirlere dönmüş ve sivillerin ölümleri sadece sayısal bir verihüviyetine dönmüştür.  Son bir kaç yıldır terör örgütlerini kuran, destekleyen vepalazlandıran emperyalist güçlerle süren siyasi müzakerelerden sonuçalınamayınca Türkiye için tek seçenek askeri çözüm olmuştur. Elbette silah tacirlerinden ve onların karanlık adamlarındanbaşka kimse savaşı istemez ancak bugün ülkemizin mücadelesi bir savaş değildir.Bu, insanlığın var olduğu günden bu yana gelen hak ile batılın mücadelesidir.Bu kavga, dünyaya hakim olmak isteyen siyonist-haçlı ile dünyayı kurtarmakisteyen hilalin kavgasıdır. Birilerinin iddia ettiği gibi bu Türk-Kürt savaşı dadeğildir. Türkü, Kürdü, Arabı, Lazı, Çerkesi ve diğer tüm ırklarıyla Anadolu'dayaşayan insanlar kardeştir. Birbirinden kız alıp verecek kadar iç içe geçmiş,aile olmuş ve Anadolu Medeniyeti'ni kurarak farklı kültürlerin nasıl bir aradayaşayabileceğinin dersini vermiştir. Bu medeniyetin oluşturduğu Anadolu irfanıdinini sormadan her zaman mazlumların yanında yer almış, bundan sonra da almayadevamedecektir.Eğer inanıyorsanız üstün gelecek sizlersiniz müjdesini içinesindirmiş bir avuç imanlı insanın bu işe Allah rızası için giriştiğini görmekgerçeği arayan insanlar için zor değildir. Askerlerimizin terörden temizlediğibölgelerin kamuoyuna yansıyan fotoğrafları ile siyonist-haçlı güçlerin terörbahanesi ile operasyon yaptığı bölgelerin fotoğraflarına bakmak bile busöylediklerimiz için yeterli kanıttır.Gerek operasyonun amacı, gerek bugüne kadar uygulanış şeklive gerekse operasyona karşı çıkanların niteliğine baktığımız zaman ülkemizinhaklılığı bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu yüzden Adana'nın en büyük sivil toplum kuruluşlarınınçatı oluşumu ASİM olarak biz, Barış Pınarı harekatını desteklediğimizi ilanediyoruz.Bu vesileyle, Barış Pınarı Harekâtı'ndakahramanaskerlerimize ve asil milletimize başarılar diliyor, operasyonun başta bölgehalkları olmak üzere, coğrafyamıza bir an önce barış getirmesini arzu ediyoruz."Başkan Mahmut Eraslan'ın açıklamalarını ardından Adana Müftülüğü Merkez Vaizi İdris Polat Fetih Duası yaptırdı.

 

 

Adana'da yaklaşık 50 STK'nın birlikteliğiyle oluşturulan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) Fetih Duası ve Barış Pınarı Harekatına Destek programı düzenledi.

Adana Ulu Cami avlusunda ikindi ezanının akabinde başlayan programda basın açıklamasını ASİM Başkanı Mahmut Eraslan yaptı. Türkiye'nin artık bölgede oyun kurucu olarak bulunduğunu ifade eden Eraslan; "Ülkemiz dünolduğu gibi bugün de bölgede barışı sağlayacak merkez konumundadır" dedi. 

Adana'da faaliyet gösteren çeşitli STK temsilcilerinin ve Adana'ya üniversite okumaya gelen üniversite öğrencilerinin de katıldığı basın açıklamasında Mahmut Eraslan sözlerine şöyle devam etti;

"Barıştan her geçen gün uzaklaşan bölgede yerleşim yerleriadeta hayalet şehirlere dönmüş ve sivillerin ölümleri sadece sayısal bir verihüviyetine dönmüştür. 

Son bir kaç yıldır terör örgütlerini kuran, destekleyen vepalazlandıran emperyalist güçlerle süren siyasi müzakerelerden sonuçalınamayınca Türkiye için tek seçenek askeri çözüm olmuştur. Elbette silah tacirlerinden ve onların karanlık adamlarındanbaşka kimse savaşı istemez ancak bugün ülkemizin mücadelesi bir savaş değildir.Bu, insanlığın var olduğu günden bu yana gelen hak ile batılın mücadelesidir.Bu kavga, dünyaya hakim olmak isteyen siyonist-haçlı ile dünyayı kurtarmakisteyen hilalin kavgasıdır. Birilerinin iddia ettiği gibi bu Türk-Kürt savaşı dadeğildir. Türkü, Kürdü, Arabı, Lazı, Çerkesi ve diğer tüm ırklarıyla Anadolu'dayaşayan insanlar kardeştir. Birbirinden kız alıp verecek kadar iç içe geçmiş,aile olmuş ve Anadolu Medeniyeti'ni kurarak farklı kültürlerin nasıl bir aradayaşayabileceğinin dersini vermiştir. Bu medeniyetin oluşturduğu Anadolu irfanıdinini sormadan her zaman mazlumların yanında yer almış, bundan sonra da almayadevamedecektir.Eğer inanıyorsanız üstün gelecek sizlersiniz müjdesini içinesindirmiş bir avuç imanlı insanın bu işe Allah rızası için giriştiğini görmekgerçeği arayan insanlar için zor değildir. Askerlerimizin terörden temizlediğibölgelerin kamuoyuna yansıyan fotoğrafları ile siyonist-haçlı güçlerin terörbahanesi ile operasyon yaptığı bölgelerin fotoğraflarına bakmak bile busöylediklerimiz için yeterli kanıttır.Gerek operasyonun amacı, gerek bugüne kadar uygulanış şeklive gerekse operasyona karşı çıkanların niteliğine baktığımız zaman ülkemizinhaklılığı bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu yüzden Adana'nın en büyük sivil toplum kuruluşlarınınçatı oluşumu ASİM olarak biz, Barış Pınarı harekatını desteklediğimizi ilanediyoruz.Bu vesileyle, Barış Pınarı Harekâtı'ndakahramanaskerlerimize ve asil milletimize başarılar diliyor, operasyonun başta bölgehalkları olmak üzere, coğrafyamıza bir an önce barış getirmesini arzu ediyoruz."Başkan Mahmut Eraslan'ın açıklamalarını ardından Adana Müftülüğü Merkez Vaizi İdris Polat Fetih Duası yaptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.