Barış Kağan’dan erkekliğe ilk adım

DÜNYA 27.10.2018 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1398+ kez okundu.
 

Barış Kağan’dan erkekliğe ilk adım

  Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül ve eşi Müjde Gül’ün biricik oğulları Barış Kağan Gül, Ceyhan Devlet Bahçeli Tesisleri’nde gerçekleştirilen görkemli bir tören ile erkekliğe ilk adımı attı. İş, siyaset ve spor camiasının bir araya geldiği sünnet törenine Milliyetçi Hareket Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Mustafa Bayar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Halil Hızlısoy, İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday adayı Şehmus Uçar, MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Hakan Arslan, Adem Sözlü, Reis Sözlü ve birçok kulüp başkanı, sporcu,işadamı  ve seçkin davetli katıldı. Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım’ın kirveliğini yaptığı Barış Kağan’ın sünnet töreninde Kadir Gül davetlilerle yakından ilgilendi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül ve eşi Müjde Gül’ün biricik oğulları Barış Kağan Gül, Ceyhan Devlet Bahçeli Tesisleri’nde gerçekleştirilen görkemli bir tören ile erkekliğe ilk adımı attı.

İş, siyaset ve spor camiasının bir araya geldiği sünnet törenine Milliyetçi Hareket Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Mustafa Bayar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Halil Hızlısoy, İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday adayı Şehmus Uçar, MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Hakan Arslan, Adem Sözlü, Reis Sözlü ve birçok kulüp başkanı, sporcu,işadamı  ve seçkin davetli katıldı.

Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım’ın kirveliğini yaptığı Barış Kağan’ın sünnet töreninde Kadir Gül davetlilerle yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.