BARO’DA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA YAPILDI

19.08.2019 - 15:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1879+ kez okundu.
 

BARO’DA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA YAPILDI

  Adana Barosu, meslektaşlarıyla bayram dönüşü ilk mesai gününde bayramlaştı. Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda  yapılan geleneksel bayramlaşma törenine, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Timur Ortatepe ve çok sayıda avukat katılım sağladı.  Bayram sonrası avukatlar birbirleriyle hasret gidererek sohbet etme imkânı yakaladı. Katılımcılara çikolata ve pasta ikramında bulunuldu. Baro Başkanı tüm meslektaşlarının tek tek Kurban Bayramı’nı kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Baro Başkanı Av. Veli Küçük konuşmasında,  “Bayramlar hepimiz için çok kıymetli. Bayram süresince ailelerimizle bir araya gelerek güzel bir bayramı geride bıraktık. Bugün de ikinci ailemiz olan Adana Barosu mensubu meslektaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin ve ailelerimizin geçmiş bayramlarını kutluyorum.  Meslektaşlarımızla birlik ve dayanışma var olduğu sürece hedeflerimize ulaşabiliriz. Bizler hukuk devleti mücadelesinde ve hukukun üstünlüğünün tesis edilmesinde etkin bir rol oynayan, güçlü ve bir o kadar da onurlu bir mesleği icra ediyoruz. Tüm meslektaşlarımızın geçmiş Kurban Bayramı’nı kutlar, birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, birlikte nice bayramlar kutlamayı temenni ediyorum” dedi.

 

Adana Barosu, meslektaşlarıyla bayram dönüşü ilk mesai gününde bayramlaştı.
Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda  yapılan geleneksel bayramlaşma törenine, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Timur Ortatepe ve çok sayıda avukat katılım sağladı. 
Bayram sonrası avukatlar birbirleriyle hasret gidererek sohbet etme imkânı yakaladı.
Katılımcılara çikolata ve pasta ikramında bulunuldu.
Baro Başkanı tüm meslektaşlarının tek tek Kurban Bayramı’nı kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük konuşmasında,
 “Bayramlar hepimiz için çok kıymetli. Bayram süresince ailelerimizle bir araya gelerek güzel bir bayramı geride bıraktık. Bugün de ikinci ailemiz olan Adana Barosu mensubu meslektaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin ve ailelerimizin geçmiş bayramlarını kutluyorum.  Meslektaşlarımızla birlik ve dayanışma var olduğu sürece hedeflerimize ulaşabiliriz. Bizler hukuk devleti mücadelesinde ve hukukun üstünlüğünün tesis edilmesinde etkin bir rol oynayan, güçlü ve bir o kadar da onurlu bir mesleği icra ediyoruz. Tüm meslektaşlarımızın geçmiş Kurban Bayramı’nı kutlar, birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, birlikte nice bayramlar kutlamayı temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.