BARO’DAN “YARALARIMIZI BİRLİKTE SARALIM” KAMPANYASINA DESTEK

GÜNDEM 07.01.2020 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1551+ kez okundu.
 

BARO’DAN “YARALARIMIZI BİRLİKTE SARALIM” KAMPANYASINA DESTEK

  Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya ve Genel Sekreter Esen Zor Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, 24 Aralık 2019 tarihinde ilimizde yaşanan sel felaketinde mağdur olan yurttaşlarımız için başlatılan “Yaralarımızı Birlikte Saralım” kampanyasına destek istedi.   Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, kampanyanın Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclis tarafından başlatıldığını ve ilk etapta tespit edilen battaniye, bot, mont, giyecek ve temizlik maddelerine ihtiyaç hissedildiğini anlattı.   Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kampanyaya destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Sele dönüşen yağışlar neticesinde birçok yurttaşımızın olumsuz etkilendiğini belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kampanyaya meslektaşlarının duyarlılık göstereceklerine inandığını ifade ederek, “Yurttaşlarımızın yarasının sarılması için meslektaşlarımızın da desteğiyle elimizden geleni yapacağız.” dedi. Av. Veli Küçük, başta kent konseyi olmak üzere topluma ve yurttaşa hizmet noktasında çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediğini ve desteklediğini dile getirdi.   Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya da, yardımseverlerin 1-17 Ocak 2020 tarihleri arasında duyuruda belirtilen irtibat numaralarını ( GSM : 0530 668 05 13 ve 0322. 432 74 74 ) aramaları halinde Seyhan Belediyesi araçları kanalıyla toplanacak eşyalar belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti. Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve baro mensuplarına teşekkür edip başarılar diledi.  

 

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya ve Genel Sekreter Esen Zor Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, 24 Aralık 2019 tarihinde ilimizde yaşanan sel felaketinde mağdur olan yurttaşlarımız için başlatılan “Yaralarımızı Birlikte Saralım” kampanyasına destek istedi.

 

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, kampanyanın Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclis tarafından başlatıldığını ve ilk etapta tespit edilen battaniye, bot, mont, giyecek ve temizlik maddelerine ihtiyaç hissedildiğini anlattı.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kampanyaya destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Sele dönüşen yağışlar neticesinde birçok yurttaşımızın olumsuz etkilendiğini belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kampanyaya meslektaşlarının duyarlılık göstereceklerine inandığını ifade ederek, “Yurttaşlarımızın yarasının sarılması için meslektaşlarımızın da desteğiyle elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Av. Veli Küçük, başta kent konseyi olmak üzere topluma ve yurttaşa hizmet noktasında çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediğini ve desteklediğini dile getirdi.

 

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya da, yardımseverlerin 1-17 Ocak 2020 tarihleri arasında duyuruda belirtilen irtibat numaralarını ( GSM : 0530 668 05 13 ve 0322. 432 74 74 ) aramaları halinde Seyhan Belediyesi araçları kanalıyla toplanacak eşyalar belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve baro mensuplarına teşekkür edip başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.