“Basını vazgeçilmez değerde görüyoruz”

GÜNDEM 09.01.2020 - 15:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2584+ kez okundu.
 

“Basını vazgeçilmez değerde görüyoruz”

  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, basın sektöründe emek veren, mesai harcayan “Çalışan Gazeteciler”in günlerini kutladı. “BASINI VAZGEÇİLMEZ DEĞERDE GÖRÜYORUZ” Başkan Bünyamin Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda “Her ülkenin, her toplumun gereksinimi olan ve özellikle şeffaf demokrasilerin en temel özelliklerinden biri konumundaki basını ve bu kuruma can veren gazetecileri vazgeçilmez değerde görüyoruz. Gazetecinin çalışamadığı, basının haber veremediği bir ülkede demokrasiden söz edilemez, geleceğe umutla bakılamaz.” “İDRAK EDİLEN GÜNÜN ASIL KAHRAMANLARI” Avcı, şöyle devam etti: “Kutlanan veya idrak edilen günün asıl kahramanları olan ‘Çalışan gazeteciler’in mutlaka rahat bir çalışma ortamına, sosyal statüsüne paralel maddi gelire, beraberinde sosyal güvenceye sahip olması önemlidir. Bunun yanında haber kaynaklarına ulaşımda engelle karşılaşmamalıdır. Çalışan gazeteciler, içinde bulundukları topluma kuşkusuz ancak bu imkânlar nispetinde daha yararlı olacaklardır. Meseleye böyle bakıyor, böyle düşünüyoruz.” “TÜRK MİLLETİNE HASIM OLAN GAZETECİLER” Bünyamin Avcı, “Tüm bu gerçeklere karşın; Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk milletine hasım olan, ihanet eden, ülkü ve gönül birliğini, kardeşliğimizi bozmak için kalem oynatan, program yapan, kin ve nefret kusanları ‘Gazeteci’ olarak görmedik, görmeyeceğiz. Pkk, Fetö gibi örgütlere çalışan, emperyalizme hizmet eden bu tür sözde gazetecilere acımak, destek olmak da ihanetle eşdeğerdedir.” “KARDEŞLİK HUKUKUNU YÜCELTEN GAZETECİLER” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatlerini öncelikli kabul eden, milli bekamıza hassasiyet gösteren, kardeşlik hukukunu yücelten, bu değerleri koruma duyarlılığı ile çalışan tüm gazetecilere ‘Selam olsun’ diyor, Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, basın sektöründe emek veren, mesai harcayan “Çalışan Gazeteciler”in günlerini kutladı.

“BASINI VAZGEÇİLMEZ DEĞERDE GÖRÜYORUZ”

Başkan Bünyamin Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda “Her ülkenin, her toplumun gereksinimi olan ve özellikle şeffaf demokrasilerin en temel özelliklerinden biri konumundaki basını ve bu kuruma can veren gazetecileri vazgeçilmez değerde görüyoruz. Gazetecinin çalışamadığı, basının haber veremediği bir ülkede demokrasiden söz edilemez, geleceğe umutla bakılamaz.”

“İDRAK EDİLEN GÜNÜN ASIL KAHRAMANLARI”

Avcı, şöyle devam etti:

“Kutlanan veya idrak edilen günün asıl kahramanları olan ‘Çalışan gazeteciler’in mutlaka rahat bir çalışma ortamına, sosyal statüsüne paralel maddi gelire, beraberinde sosyal güvenceye sahip olması önemlidir. Bunun yanında haber kaynaklarına ulaşımda engelle karşılaşmamalıdır. Çalışan gazeteciler, içinde bulundukları topluma kuşkusuz ancak bu imkânlar nispetinde daha yararlı olacaklardır. Meseleye böyle bakıyor, böyle düşünüyoruz.”

“TÜRK MİLLETİNE HASIM OLAN GAZETECİLER”

Bünyamin Avcı, “Tüm bu gerçeklere karşın; Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk milletine hasım olan, ihanet eden, ülkü ve gönül birliğini, kardeşliğimizi bozmak için kalem oynatan, program yapan, kin ve nefret kusanları ‘Gazeteci’ olarak görmedik, görmeyeceğiz. Pkk, Fetö gibi örgütlere çalışan, emperyalizme hizmet eden bu tür sözde gazetecilere acımak, destek olmak da ihanetle eşdeğerdedir.”

“KARDEŞLİK HUKUKUNU YÜCELTEN GAZETECİLER”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatlerini öncelikli kabul eden, milli bekamıza hassasiyet gösteren, kardeşlik hukukunu yücelten, bu değerleri koruma duyarlılığı ile çalışan tüm gazetecilere ‘Selam olsun’ diyor, Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.