Başkan Işıkay taraftarı maça davet etti

SPOR 30.10.2019 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2358+ kez okundu.
 

Başkan Işıkay taraftarı maça davet etti

  Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, hafta sonu evinde karşılaşacağı Kayseri Basketbol müsabakası için Adanalı basketbol severleri maça davet ederek destekte bulunmalarını istedi. TRİBÜN DOLARSA  MORAL BULURUZ Nutrition Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligdeki tek temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü, geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak haftayı 8. Sırada tamamladı.  Cumartesi günü kendi sahasında Kayseri Basketbol’u ağırlayacak olan temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını ise genç antrenör Mehmet Özkan nezaretinde sürdürüyor. Antrenmanları yakından takip eden Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay, hafta sonu konuk edecekleri Kayseri Basketbol maçında seyirci desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ve Adanalı basketbol severleri yanlarında olmaya davet etti. EV SAHİBİ AVANTAJIMIZI  KULLANMAK İSTİYORUZ Son oynanan İzmit Belediyespor maçındaki ev sahibi ekibin taraftarlarının salonu doldurduğunu ve maç boyunca destek verdiğini hatırlatan Işıkay, “Genç ve mütevazi bir kadromuz var. Adana’yı Süper Lig’de temsil ediyoruz. Kayseri Basketbol maçı kritik bir müsabaka olacak ve bizler taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. 

 

Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, hafta sonu evinde karşılaşacağı Kayseri Basketbol müsabakası için Adanalı basketbol severleri maça davet ederek destekte bulunmalarını istedi.

TRİBÜN DOLARSA 
MORAL BULURUZ
Nutrition Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligdeki tek temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü, geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak haftayı 8. Sırada tamamladı.  Cumartesi günü kendi sahasında Kayseri Basketbol’u ağırlayacak olan temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını ise genç antrenör Mehmet Özkan nezaretinde sürdürüyor. Antrenmanları yakından takip eden Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay, hafta sonu konuk edecekleri Kayseri Basketbol maçında seyirci desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ve Adanalı basketbol severleri yanlarında olmaya davet etti.
EV SAHİBİ AVANTAJIMIZI 
KULLANMAK İSTİYORUZ
Son oynanan İzmit Belediyespor maçındaki ev sahibi ekibin taraftarlarının salonu doldurduğunu ve maç boyunca destek verdiğini hatırlatan Işıkay, “Genç ve mütevazi bir kadromuz var. Adana’yı Süper Lig’de temsil ediyoruz. Kayseri Basketbol maçı kritik bir müsabaka olacak ve bizler taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.