Başkan Akay’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

GÜNDEM 28.10.2020 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1544+ kez okundu.
 

Başkan Akay’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, zor şartlarda kurdukları Türkiye Cumhuriyet’inin muasır medeniyetler seviyesini aşması için mücadele ettiler. Bizler de bu hedef doğrultusunda ülkemize değer katmaya devam ediyoruz” dedi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda halkın Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Başkan Akay, “Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadığımız bu günlerde, daha önceki tüm zorlukları aştığımız gibi, pandemiye karşı verdiğimiz mücadeleyi de birbirimize destek olarak aşacağımıza inanıyorum” dedi.  “CUMHURİYET İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN KURULDU” Cumhuriyet’in zor şartlar altında kurulduğunu anımsatan Başkan Akay mesajında şu görüşleri paylaştı; "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Anadolu insanı, tüm imkânsızlıklara rağmen, verilen o olağanüstü milli mücadelenin sonunda, Misak-i Milli sınırlarımızı çizerek, laik Türkiye Cumhuriyet'ini kurdular.  Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini aşması için gece gündüz demeden çalışıp durdular. Bütün zorluklara rağmen kısa sürede hemen tüm alanlarda yapılan devrimler sayesinde çağdaşlaşan ve aydınlanan bir ülke kurdular. “CUMHURİYET’E DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞIYOR VE ÜRETİYORUZ” Bizler de Cumhuriyet’e değer katabilmek ve Atatürk’ün ülkemiz için hedeflediği; muasır medeniyetler seviyesini aşması için tüm gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.  Farklılıklarımızın ve çeşitliliğimizin güvencesi olan, bizi bir arada tutan laik Cumhuriyetin temel değerlerine ve Atatürk Devrimleri'ne yürekten inanmanın bilinciyle, bizlerin bu günlere ulaşmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ile onun Cumhuriyet'e kanat geren arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, ulusumuzun ve Seyhanlı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum"

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, zor şartlarda kurdukları Türkiye Cumhuriyet’inin muasır medeniyetler seviyesini aşması için mücadele ettiler. Bizler de bu hedef doğrultusunda ülkemize değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda halkın Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Başkan Akay, “Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadığımız bu günlerde, daha önceki tüm zorlukları aştığımız gibi, pandemiye karşı verdiğimiz mücadeleyi de birbirimize destek olarak aşacağımıza inanıyorum” dedi. 

“CUMHURİYET İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN KURULDU”

Cumhuriyet’in zor şartlar altında kurulduğunu anımsatan Başkan Akay mesajında şu görüşleri paylaştı;

"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Anadolu insanı, tüm imkânsızlıklara rağmen, verilen o olağanüstü milli mücadelenin sonunda, Misak-i Milli sınırlarımızı çizerek, laik Türkiye Cumhuriyet'ini kurdular.  Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini aşması için gece gündüz demeden çalışıp durdular. Bütün zorluklara rağmen kısa sürede hemen tüm alanlarda yapılan devrimler sayesinde çağdaşlaşan ve aydınlanan bir ülke kurdular.

“CUMHURİYET’E DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞIYOR VE ÜRETİYORUZ”

Bizler de Cumhuriyet’e değer katabilmek ve Atatürk’ün ülkemiz için hedeflediği; muasır medeniyetler seviyesini aşması için tüm gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.  Farklılıklarımızın ve çeşitliliğimizin güvencesi olan, bizi bir arada tutan laik Cumhuriyetin temel değerlerine ve Atatürk Devrimleri'ne yürekten inanmanın bilinciyle, bizlerin bu günlere ulaşmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ile onun Cumhuriyet'e kanat geren arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, ulusumuzun ve Seyhanlı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.