BAŞKAN BOYDAK: BU ZAFER HEPİMİZİN

SİYASET 26.06.2018 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2640+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK: BU ZAFER HEPİMİZİN

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Türkiye’de Demokrasi Şöleni yaşandığını 24 Haziran’da kazanılan zaferin tüm Türkiye’nin olduğunu belirtti.   Seçim sonuçlarını Ak Parti ilçe teşkilatında takip eden Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçiminden büyük bir zaferle çıktıklarını belirterek, “Aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan’ı zirveye taşıdı. Dış güçlerin ve Ülkemiz üzerine kurulan oyunları fark eden vatandaşlarımız oyuna gelmeyerek AK Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etti. Seçim sonuçları şehrimiz ülkemiz ve tüm coğrafyalar için hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz tüm Dünyadaki mazlum coğrafyaların yaşadığı zulme karşı sadece Türkiye’den ses çıkıyor. Liderimiz Cumhurbaşkanımız mazlumlara sahip çıkıyor. O yüzden onlar için de hayırlı uğurlu olsun”dedi.   BOYDAK; TEŞEKKÜRLER CEYHAN   Seçim günü Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Milletvekili Adayı Sevil Can, İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile tüm okullardaki sandıkları ve görevli arkadaşlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını belirten Başkan Boydak, “Erken seçim kararı alındığı günden bu güne özveri ile çalıştık. Çalmadığımız kapı, konuşmadığımız vatandaşımız kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdürdük ve 24 Haziran’da bu çalışmamızın sonucunu gördük. Bu başarı sadece Ak Partinin değil, hepimizin tüm Ceyhanlı hemşerilerimin başarısıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan %42.1 Milletvekili seçim sonucunda ise Cumhur ittifakı %45.7 sonuç ile Cumhurbaşkanımızı ve Ak Parti’yi Ceyhan’da birinci yapan, bizleri onurlandıran ve Cumhurbaşkanımıza güvenen Ceyhanlı hemşerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Elhamdülillah bu seçimden de alnımızın akı, halkımızın teveccühü ile büyük bir başarı ile çıkmış bulunuyoruz” dedi.   Sonuçların açıklanması ile kutlamaları parti binasında kabul eden Başkan Boydak, “Türkiye, 24 Haziran’da devam dedi. İlçe teşkilatı olarak gururluyuz. Partimizin başarısını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlamak için partimize gelen, sokaklara çıkan ve kutlamalar yapan herkese teşekkür ediyorum, demokrasi zaferimiz kutlu olsun ” ifadelerini kullandı.    

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Türkiye’de Demokrasi Şöleni yaşandığını 24 Haziran’da kazanılan zaferin tüm Türkiye’nin olduğunu belirtti.

 

Seçim sonuçlarını Ak Parti ilçe teşkilatında takip eden Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçiminden büyük bir zaferle çıktıklarını belirterek, “Aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan’ı zirveye taşıdı. Dış güçlerin ve Ülkemiz üzerine kurulan oyunları fark eden vatandaşlarımız oyuna gelmeyerek AK Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etti. Seçim sonuçları şehrimiz ülkemiz ve tüm coğrafyalar için hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz tüm Dünyadaki mazlum coğrafyaların yaşadığı zulme karşı sadece Türkiye’den ses çıkıyor. Liderimiz Cumhurbaşkanımız mazlumlara sahip çıkıyor. O yüzden onlar için de hayırlı uğurlu olsun”dedi.

 

BOYDAK; TEŞEKKÜRLER CEYHAN

 

Seçim günü Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Milletvekili Adayı Sevil Can, İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile tüm okullardaki sandıkları ve görevli arkadaşlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını belirten Başkan Boydak, “Erken seçim kararı alındığı günden bu güne özveri ile çalıştık. Çalmadığımız kapı, konuşmadığımız vatandaşımız kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdürdük ve 24 Haziran’da bu çalışmamızın sonucunu gördük. Bu başarı sadece Ak Partinin değil, hepimizin tüm Ceyhanlı hemşerilerimin başarısıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan %42.1 Milletvekili seçim sonucunda ise Cumhur ittifakı %45.7 sonuç ile Cumhurbaşkanımızı ve Ak Parti’yi Ceyhan’da birinci yapan, bizleri onurlandıran ve Cumhurbaşkanımıza güvenen Ceyhanlı hemşerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Elhamdülillah bu seçimden de alnımızın akı, halkımızın teveccühü ile büyük bir başarı ile çıkmış bulunuyoruz” dedi.

 

Sonuçların açıklanması ile kutlamaları parti binasında kabul eden Başkan Boydak, “Türkiye, 24 Haziran’da devam dedi. İlçe teşkilatı olarak gururluyuz. Partimizin başarısını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlamak için partimize gelen, sokaklara çıkan ve kutlamalar yapan herkese teşekkür ediyorum, demokrasi zaferimiz kutlu olsun ” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.