BAŞKAN BOYDAK SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

SPOR 06.03.2019 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2444+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

    Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, BESYO  sınavlarına hazırlanan öğrencilerle buluştu. Başkan Boydak, sporun ve sporcuların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.   Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ali Alper Boydak, kapalı spor salonunda  BESYO  sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Sınavlarda başarı dileklerinde bulunan Başkan Boydak, zorlu parkurlarda antrenörleri eşliğinde çalışmalar yürüten öğrencilere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi.   BAŞKAN BOYDAK: CEYHAN'I SPOR KOMPLEKSLERİ İLE DONATACAĞIZ   Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, '' Gençlerimizin geleceğiyle ilgili elimizden gelen tüm katkıyı vermek istiyoruz. Bu noktada belirlediğim spor kompleksi ve diğer projeleri hızla hayata geçirmek hedefindeyim. Özellikle gençlerimize yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların kaygılarını ortadan kaldırmak adına ciddi adımlar atıyoruz. Bu bağlamda üniversiteye girmek isteyen öğrencilerimize destek olmak için bir proje hazırladık. Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümlerinde eğitim ve öğretim görmek isteyen öğrencilerimizin tabi tutulduğu yetenek sınavlarından iyi sonuçlar alabilmesi adına daha modern spor komplekslerini ilçemize kazandıracağız'' dedi.   BESYO öğrencilerine verdiği destekten ötürü Ceyhan Belediyesine teşekkür eden öğrenciler, Başkan Boydak'a sınavlarda başarı sözü verdi.
 
 
Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, BESYO  sınavlarına hazırlanan öğrencilerle buluştu. Başkan Boydak, sporun ve sporcuların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ali Alper Boydak, kapalı spor salonunda  BESYO  sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Sınavlarda başarı dileklerinde bulunan Başkan Boydak, zorlu parkurlarda antrenörleri eşliğinde çalışmalar yürüten öğrencilere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi.
 
BAŞKAN BOYDAK: CEYHAN'I SPOR KOMPLEKSLERİ İLE DONATACAĞIZ
 
Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, '' Gençlerimizin geleceğiyle ilgili elimizden gelen tüm katkıyı vermek istiyoruz. Bu noktada belirlediğim spor kompleksi ve diğer projeleri hızla hayata geçirmek hedefindeyim. Özellikle gençlerimize yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların kaygılarını ortadan kaldırmak adına ciddi adımlar atıyoruz. Bu bağlamda üniversiteye girmek isteyen öğrencilerimize destek olmak için bir proje hazırladık. Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümlerinde eğitim ve öğretim görmek isteyen öğrencilerimizin tabi tutulduğu yetenek sınavlarından iyi sonuçlar alabilmesi adına daha modern spor komplekslerini ilçemize kazandıracağız'' dedi.
 
BESYO öğrencilerine verdiği destekten ötürü Ceyhan Belediyesine teşekkür eden öğrenciler, Başkan Boydak'a sınavlarda başarı sözü verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.