BAŞKAN ÇELİKCAN'DAN MİTİNGE DAVET

SİYASET 18.06.2018 - 11:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2173+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇELİKCAN'DAN MİTİNGE DAVET

 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 19 Haziran Salı günü saat 17.00'de  İstasyon Meydanında  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı  ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti. Adanalı bütün vatandaşları İstasyon Meydanında yapılacak olan mitinge davet eden Başkan Çelikcan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Adanalı vatandaşlarımızla buluşacaklardır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyada da mazlumların umudu ve sesi olduğunu belirten Çelikcan, "Güçlü Türkiye'nin mimarını ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bütün enerjisini vatandaşlarına, ülkesine hizmete adayan "Milletin Adamı" Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan birçok kimsenin hayal bile edemediği bir çok projeyi gerçekleştirdi. Yapacağımız daha çok iş var, yürüyeceğimiz çok yol var” düşüncesiyle hareket eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız   Esnafın siftah yapamadığı için kepenk kapattığı bir ülkeyi bölgesinin ticaret merkezine dönüştürdü. Maaş ödemelerini dahi güçlükle yapabilen bir ülkeden, memurunu enflasyona ezdirmeyen bir ülke konumuna getirdi. İşçisini unutmuş, emeklisine sırtını dönmüş, çiftçisini kaderine terk etmiş bir ülkeyi, emeklisine bayram ikramiyeleri veren bir ülke konumuna getirdi. Türkiye yeni yetişen gençlerimiz Türkiye hep böyle sanıyordu. AK Parti iktidarı ile Türkiye huzur ve güveni yakaladı.  Bu huzur ve güven ortamının devam etmesi için vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğinden eminim.'' şeklinde konuştu.  


 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 19 Haziran Salı günü saat 17.00'de  İstasyon Meydanında  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı  ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.

Adanalı bütün vatandaşları İstasyon Meydanında yapılacak olan mitinge davet eden Başkan Çelikcan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Adanalı vatandaşlarımızla buluşacaklardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyada da mazlumların umudu ve sesi olduğunu belirten Çelikcan, "Güçlü Türkiye'nin mimarını ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bütün enerjisini vatandaşlarına, ülkesine hizmete adayan "Milletin Adamı" Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan birçok kimsenin hayal bile edemediği bir çok projeyi gerçekleştirdi.

Yapacağımız daha çok iş var, yürüyeceğimiz çok yol var” düşüncesiyle hareket eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız   Esnafın siftah yapamadığı için kepenk kapattığı bir ülkeyi bölgesinin ticaret merkezine dönüştürdü. Maaş ödemelerini dahi güçlükle yapabilen bir ülkeden, memurunu enflasyona ezdirmeyen bir ülke konumuna getirdi. İşçisini unutmuş, emeklisine sırtını dönmüş, çiftçisini kaderine terk etmiş bir ülkeyi, emeklisine bayram ikramiyeleri veren bir ülke konumuna getirdi. Türkiye yeni yetişen gençlerimiz Türkiye hep böyle sanıyordu. AK Parti iktidarı ile Türkiye huzur ve güveni yakaladı.  Bu huzur ve güven ortamının devam etmesi için vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğinden eminim.'' şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.