BAŞKAN KOCAİSPİR BAYRAM ÖNCESİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

GÜNDEM 27.07.2020 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1606+ kez okundu.
 

BAŞKAN KOCAİSPİR BAYRAM ÖNCESİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve eşi Raziye Kocaispir Hanımefendi, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yetim çocukları giydirdi. Programa Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri İHH Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan,İnsani Yardım Vakfı Yardım Birimi Başkanı Osman Aydoğan yetim ve öksüz çocuklar katıldı.   Programda bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir  ''Kurban Bayramı öncesi İHH ile işbirliği içerisinde Yüreğir'deki  öksüz ve yetim çocuklarımızın giydirilmesi ile ilgili etkinlikte beraberiz. Yetim gülerse dünya güler.Bir yetimin sevindirilmesinin ne kadar önemli ve kıymetli olduğunun hepimiz bilincindeyiz. Her şeyden önce bir yetim peygamberin ümmetiyiz. Yetimlerin öksüzlerin ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesi dünyanın gülmesidir.  Belki de bir yetimin  yüzünün gülmesi ile ayaktayız. Bu çocukların yüzünün gülmesi, Yüreğir’de 100 kilometre yol yapmaktan daha kıymetlidir benim için.  Hayır ve iyiliğin olduğu her yerde olmak isteyen bir kardeşinizim.Yüreğir'de ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmanın bizim açımızdan bir zaruret olduğunun bilincindeyiz. Yüreğir yoksul bir ilçe. Biz Yüreğir’deki yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşalım diye toplum bizi görevlendirdi. Topluma karşı sorumluluğumuz var. Gece bir yetim aç yatıyorsa bunun sorumluluğunu üzerime alıyorum. Üzerimize de almalıyız. Bunun hiçbir mazereti yok. Yüreğir'de hiç bir ihtiyaç sahibinin aç ve açıkta uyumayacağı bir şehir hayal ediyoruz.Rabbimiz bizim bu niyetimizi biliyor,görüyor.Bundan sonraki süreçte yardım konusunda candan. gönüllü ve Allah rızası için çalışan sivil toplum örgütlerimizle işbirliğimiz devam edecektir.Bundan sonraki süreçte de Yüreğir'de ihtiyaç sahibi yavrularımıza karşı duyarlı olmaya devam edeceğiz.   İHH Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e yardımları için teşekkür etti. Eraslan yaptığı konuşmada ''Herkes güzele cennete taliptir. Peygamber efendimiz (SAV) der ki bir yetimin bakımını üstlenen onu himayesine alan kişi ile cennette mesafemiz iki parmak mesafesindedir. Biz toplamda 1200 çocuğu giydirmek üzere hedef koyduk. Allah razı olsun her zaman olduğu gibi Yüreğir Belediyesi bu kampanyaya ilk destek veren belediyemiz oldu. Bu vesile ile başkanıma ve eşine teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimize duyarlı davrandılar. Birlikte daha çok güzel işler yapacağız.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.'' şeklinde konuştu.   Programda Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e plaketini İnsani Yardım Vakfı Yardım Birimi Başkanı Osman Aydoğan takdim ederken, Hanımefendi Raziye Kocaispir’e de plaketini  Yardım Birimi Görevlisi Hayriye Acar takdim etti.Program sonunda basın mensuplarını sahneye davet eden Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle programı takip eden gazetecilere gül hediye etti.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve eşi Raziye Kocaispir Hanımefendi, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yetim çocukları giydirdi. Programa Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri İHH Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan,İnsani Yardım Vakfı Yardım Birimi Başkanı Osman Aydoğan yetim ve öksüz çocuklar katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir  ''Kurban Bayramı öncesi İHH ile işbirliği içerisinde Yüreğir'deki  öksüz ve yetim çocuklarımızın giydirilmesi ile ilgili etkinlikte beraberiz. Yetim gülerse dünya güler.Bir yetimin sevindirilmesinin ne kadar önemli ve kıymetli olduğunun hepimiz bilincindeyiz. Her şeyden önce bir yetim peygamberin ümmetiyiz. Yetimlerin öksüzlerin ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesi dünyanın gülmesidir.  Belki de bir yetimin  yüzünün gülmesi ile ayaktayız. Bu çocukların yüzünün gülmesi, Yüreğir’de 100 kilometre yol yapmaktan daha kıymetlidir benim için.

 Hayır ve iyiliğin olduğu her yerde olmak isteyen bir kardeşinizim.Yüreğir'de ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmanın bizim açımızdan bir zaruret olduğunun bilincindeyiz. Yüreğir yoksul bir ilçe. Biz Yüreğir’deki yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşalım diye toplum bizi görevlendirdi. Topluma karşı sorumluluğumuz var. Gece bir yetim aç yatıyorsa bunun sorumluluğunu üzerime alıyorum. Üzerimize de almalıyız. Bunun hiçbir mazereti yok. Yüreğir'de hiç bir ihtiyaç sahibinin aç ve açıkta uyumayacağı bir şehir hayal ediyoruz.Rabbimiz bizim bu niyetimizi biliyor,görüyor.Bundan sonraki süreçte yardım konusunda candan. gönüllü ve Allah rızası için çalışan sivil toplum örgütlerimizle işbirliğimiz devam edecektir.Bundan sonraki süreçte de Yüreğir'de ihtiyaç sahibi yavrularımıza karşı duyarlı olmaya devam edeceğiz.

 

İHH Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e yardımları için teşekkür etti. Eraslan yaptığı konuşmada ''Herkes güzele cennete taliptir. Peygamber efendimiz (SAV) der ki bir yetimin bakımını üstlenen onu himayesine alan kişi ile cennette mesafemiz iki parmak mesafesindedir. Biz toplamda 1200 çocuğu giydirmek üzere hedef koyduk. Allah razı olsun her zaman olduğu gibi Yüreğir Belediyesi bu kampanyaya ilk destek veren belediyemiz oldu. Bu vesile ile başkanıma ve eşine teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimize duyarlı davrandılar. Birlikte daha çok güzel işler yapacağız.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.'' şeklinde konuştu.

 

Programda Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e plaketini İnsani Yardım Vakfı Yardım Birimi Başkanı Osman Aydoğan takdim ederken, Hanımefendi Raziye Kocaispir’e de plaketini  Yardım Birimi Görevlisi Hayriye Acar takdim etti.Program sonunda basın mensuplarını sahneye davet eden Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle programı takip eden gazetecilere gül hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.