BAŞKAN KOCAİSPİR İŞÇİLERİN SOFRASINA KONUK OLDU

GÜNDEM 13.09.2020 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1495+ kez okundu.
 

BAŞKAN KOCAİSPİR İŞÇİLERİN SOFRASINA KONUK OLDU

  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, hafta sonu Aksantaş TOKİ konutlarında çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek sofralarına konuk oldu. Gönül belediyeciliği düsturu ile çalışmalarını sürdüren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye çatısı altındaki birlikteliğe büyük önem veriyor. Her fırsatta Yüreğir Belediyesi’nin tüm yöneticileri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kocaispir, hafta sonu Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ konutları bölgesinde çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek sofralarına konuk oldu. Belediye çalışanlarının salgınla mücadele süreci başta olmak üzere ilçe halkına hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeden görev yaptığını belirten Başkan Kocaispir, daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için gayretle çalıştıklarını söyledi. BAŞKAN KOCAİSPİR: “BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Belediye işçileri ile sohbet eden Başkan Kocaispir, “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Dolayısı ile bizim için hem verilen emek, hem de o emeğin karşılığının kimse mağdur edilmeden ödenmesi çok önemlidir. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Aşkla çalışan yorulmaz derler. Yüreğir’imiz için aşkla çalışıyoruz.” dedi.  

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, hafta sonu Aksantaş TOKİ konutlarında çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek sofralarına konuk oldu.

Gönül belediyeciliği düsturu ile çalışmalarını sürdüren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye çatısı altındaki birlikteliğe büyük önem veriyor. Her fırsatta Yüreğir Belediyesi’nin tüm yöneticileri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kocaispir, hafta sonu Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ konutları bölgesinde çalışmalarını sürdüren belediye işçileriyle bir araya gelerek sofralarına konuk oldu.

Belediye çalışanlarının salgınla mücadele süreci başta olmak üzere ilçe halkına hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeden görev yaptığını belirten Başkan Kocaispir, daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için gayretle çalıştıklarını söyledi.

BAŞKAN KOCAİSPİR: “BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Belediye işçileri ile sohbet eden Başkan Kocaispir, “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Dolayısı ile bizim için hem verilen emek, hem de o emeğin karşılığının kimse mağdur edilmeden ödenmesi çok önemlidir. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Aşkla çalışan yorulmaz derler. Yüreğir’imiz için aşkla çalışıyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.