Başkan Özgan’dan başarılı öğrenciye hediye

GÜNDEM 13.08.2020 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1889+ kez okundu.
 

Başkan Özgan’dan başarılı öğrenciye hediye

Şabanata ilkokulu öğrencisi İlhan Yağız Karaca Darüşşafaka Giriş Sınavında başarılı olarak ücretsiz ortaokuldan Üniversiteye ücretsiz kolej eğitim hakkı elde etmesi nedeniyle Kozan Belediye başkanı Özgan’ı ziyaret etti. Öğrenci İlhan Yağız Karaca ile birlikte okul müdürü Muhammet Yıldırım, müdür yardımcıları ile öğrencinin ailesi ile birlikte ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Şabanata ilkokulu 4-H sınıfı öğrencilerinden İlhan Yağız Karaca, toplam 1.093 adayın katıldığı sınavda başarılı olarak, mali durum araştırması ve sağlık kontrolünün ardından ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı elde edecek. Kozan Belediye başkan Kazım Özgan ; “Bu başarısından dolayı öğrencimiz İlhan Yağız Karaca'yı kutluyorum. Bu başarısında emeği olan öğretmenimizi okul müdürümüzü ve ailesini tebrik ediyorum. Her başarının ardında mutlaka öğretmeni vardır. Biz her seferinde öğrenciye verilen değere dikkat çekerek öğrencilerimize başta kitap olmak üzere bir çok hediye dağıttık. Öğrencilerimiz okusun diye.Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamın diliyorum.”dedi. Başkan Özgan öğrenciye çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.



Şabanata ilkokulu öğrencisi İlhan Yağız Karaca Darüşşafaka Giriş Sınavında başarılı olarak ücretsiz ortaokuldan Üniversiteye ücretsiz kolej eğitim hakkı elde etmesi nedeniyle Kozan Belediye başkanı Özgan’ı ziyaret etti.

Öğrenci İlhan Yağız Karaca ile birlikte okul müdürü Muhammet Yıldırım, müdür yardımcıları ile öğrencinin ailesi ile birlikte ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Şabanata ilkokulu 4-H sınıfı öğrencilerinden İlhan Yağız Karaca, toplam 1.093 adayın katıldığı sınavda başarılı olarak, mali durum araştırması ve sağlık kontrolünün ardından ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı elde edecek.

Kozan Belediye başkan Kazım Özgan ; “Bu başarısından dolayı öğrencimiz İlhan Yağız Karaca'yı kutluyorum. Bu başarısında emeği olan öğretmenimizi okul müdürümüzü ve ailesini tebrik ediyorum. Her başarının ardında mutlaka öğretmeni vardır. Biz her seferinde öğrenciye verilen değere dikkat çekerek öğrencilerimize başta kitap olmak üzere bir çok hediye dağıttık. Öğrencilerimiz okusun diye.Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamın diliyorum.”dedi.

Başkan Özgan öğrenciye çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.