Başkan Sözlü’den vatandaşa aşure ikramı

KÜLTÜR-SANAT 12.10.2017 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1059+ kez okundu.
 

Başkan Sözlü’den vatandaşa aşure ikramı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye tarihi bina önünde aşure etkinliği düzenlendi Düzenlenen etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü katılarak vatandaşa aşure ikram etti ve ‘’Muharrem ayı içerisinde yapılan ibadetler komşu ülkelerimizde akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olsun’’ dedi ‘’BİZİM VE KOMŞU ÜLKELERİN HUZURUNA VESİLE OLSUN’’ Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye tarihi binası önünde aşure etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bizzat katıldı. Vatandaşın yoğun  ilgi gösterdiği aşure etkinliğinde aşure ikramında bulunan Başkan Sözlü, muharrem ayı içerisinde yapılan ibadetlerin ülkemizin ve komşu ülkelerde akan kan  ve gözyaşının durmasına, huzura vesile olmasını diledi.  

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye tarihi bina önünde aşure etkinliği düzenlendi

Düzenlenen etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü katılarak vatandaşa aşure ikram etti ve ‘’Muharrem ayı içerisinde yapılan ibadetler komşu ülkelerimizde akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olsun’’ dedi

‘’BİZİM VE KOMŞU ÜLKELERİN HUZURUNA VESİLE OLSUN’’

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye tarihi binası önünde aşure etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bizzat katıldı. Vatandaşın yoğun  ilgi gösterdiği aşure etkinliğinde aşure ikramında bulunan Başkan Sözlü, muharrem ayı içerisinde yapılan ibadetlerin ülkemizin ve komşu ülkelerde akan kan  ve gözyaşının durmasına, huzura vesile olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.