Başkan Sözütek'ten Ay'a hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 29.11.2019 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1735+ kez okundu.
 

Başkan Sözütek'ten Ay'a hayırlı olsun ziyareti

    Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ve bazı oda başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Mehmet Ay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay'a hayırlı olsun ziyaretine gelen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu'nun da bulunduğu görüşmede Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Av. Mehmet Ay'ın yeni görevinin Adana'ya ve Adanalılara hayırlı olmasını temenni etti. Hukukçu kimliği, bilgisi, birikimi, siyasi deneyimi ve gençliğinin verdiği dinamizmle Mehmet Ay'ın AK Parti il başkanı olarak Adana'ya önemli hizmetlerde bulunacağına inancının tam olduğunu dile getiren Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, esnafın genel durumu hakkında da bilgi verdi. Küçük esnaf ve sanatkarın ticaret hayatı ve sanayinin mihenk taşı olduğunu belirten Başkan Nihat Sözütek, esnaf yapısı güçlü olan bir ülkenin ekonomisinin de güçlü olacağına işaret etti. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay da, Adana'nın sorunlarının çözümü ve gelişmesi için kentin tüm dinamiklerinin uyum içerisinde olmasının önemine dikkati çekti. Bu memleketin bir çocuğu olarak Adana'ya karşı sorumluluklarının olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Ay, "İktidar partisinin il başkanlığı önemli bir makam. Burada sizin ve kentin sorunlarının çözümü için köprü vazifesi göreceğiz. Hak ekseninde, adalet ekseninde hiç bir ayrım gözetmeden hizmet üreteceğiz" ifadelerini kullandı.      

 

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ve bazı oda başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Mehmet Ay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay'a hayırlı olsun ziyaretine gelen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu'nun da bulunduğu görüşmede Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Av. Mehmet Ay'ın yeni görevinin Adana'ya ve Adanalılara hayırlı olmasını temenni etti. Hukukçu kimliği, bilgisi, birikimi, siyasi deneyimi ve gençliğinin verdiği dinamizmle Mehmet Ay'ın AK Parti il başkanı olarak Adana'ya önemli hizmetlerde bulunacağına inancının tam olduğunu dile getiren Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, esnafın genel durumu hakkında da bilgi verdi.

Küçük esnaf ve sanatkarın ticaret hayatı ve sanayinin mihenk taşı olduğunu belirten Başkan Nihat Sözütek, esnaf yapısı güçlü olan bir ülkenin ekonomisinin de güçlü olacağına işaret etti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay da, Adana'nın sorunlarının çözümü ve gelişmesi için kentin tüm dinamiklerinin uyum içerisinde olmasının önemine dikkati çekti.

Bu memleketin bir çocuğu olarak Adana'ya karşı sorumluluklarının olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Ay, "İktidar partisinin il başkanlığı önemli bir makam. Burada sizin ve kentin sorunlarının çözümü için köprü vazifesi göreceğiz. Hak ekseninde, adalet ekseninde hiç bir ayrım gözetmeden hizmet üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.