BAŞKAN ÜÇDAĞ'IN ÇİFTE MUTLULUĞU…

GÜNDEM 14.01.2018 - 13:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2530+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜÇDAĞ'IN ÇİFTE MUTLULUĞU…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Canlı Hayvan Alım Satım Besiciler Yemciler Tavukçular ve Balıkçılar Esnaf Odası ile 1.Bölge Birliği ESKKK'ye bağlı Adana ESKKK Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, hem oda hem de kooperatif seçimlerinden başarıyla çıkarak çifte mutluluk yaşadı.   Başkan Üçdağ, Esnaf Kefalet Pasajı'ndaki hizmet binasında gerçekleştirdiği S.S.Adana ESKKK Olağan Genel Kurulu'nda rakipsiz girdiği seçimde yönetim kurulu üyeleri Mete Metekol, Sinan Turhan, Orhan Canbolat ve Aydın Üçdağ'dan oluşan ekibiyle 3 yıllığına, Ali Süme ve Mehmet Acar'dan oluşan denetim kurulu üyeliğiyle de yine 3 yıllığına ortaklardan tam destek alarak yeniden göreve seçildi. ESKKK Genel Kurulunda divan başkanlığını da 1.Bölge Birlik Başkanı Muhammed Yalçın, yardımcılığını da yönetim kurulu üyesi ve Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ yaptı. Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile esnaf odası başkanlarını da salona gelerek Başkan Üçdağ ve ekibini kutladı.   Üçdağ, öğleden sonra Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü'nün divan başkanlığında yapılan oda seçiminde de Başkan Vekili Mete Metekol, Üyeler Ramazan Demir, Recep Kakilli, Ramazan Okur, Pınar Küngür ve Sedat Boğa'dan oluşan yönetim kurulu, Recep Bağra, Gökhan Özdemir ve Fethi Düşgün'den teşkil denetim kurulu ile üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçilmenin sevincini yaşadı. Birlik Başkanı Sözütek de, salona gelerek oda seçimini tamamlayan Üçdağ ve ekibini tebrik ettiler. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Canlı Hayvan Alım Satım Besiciler Yemciler Tavukçular ve Balıkçılar Esnaf Odası ile 1.Bölge Birliği ESKKK'ye bağlı Adana ESKKK Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, hem oda hem de kooperatif seçimlerinden başarıyla çıkarak çifte mutluluk yaşadı.

 

Başkan Üçdağ, Esnaf Kefalet Pasajı'ndaki hizmet binasında gerçekleştirdiği S.S.Adana ESKKK Olağan Genel Kurulu'nda rakipsiz girdiği seçimde yönetim kurulu üyeleri Mete Metekol, Sinan Turhan, Orhan Canbolat ve Aydın Üçdağ'dan oluşan ekibiyle 3 yıllığına, Ali Süme ve Mehmet Acar'dan oluşan denetim kurulu üyeliğiyle de yine 3 yıllığına ortaklardan tam destek alarak yeniden göreve seçildi. ESKKK Genel Kurulunda divan başkanlığını da 1.Bölge Birlik Başkanı Muhammed Yalçın, yardımcılığını da yönetim kurulu üyesi ve Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ yaptı. Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile esnaf odası başkanlarını da salona gelerek Başkan Üçdağ ve ekibini kutladı.

 

Üçdağ, öğleden sonra Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü'nün divan başkanlığında yapılan oda seçiminde de Başkan Vekili Mete Metekol, Üyeler Ramazan Demir, Recep Kakilli, Ramazan Okur, Pınar Küngür ve Sedat Boğa'dan oluşan yönetim kurulu, Recep Bağra, Gökhan Özdemir ve Fethi Düşgün'den teşkil denetim kurulu ile üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçilmenin sevincini yaşadı. Birlik Başkanı Sözütek de, salona gelerek oda seçimini tamamlayan Üçdağ ve ekibini tebrik ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.