Başkan Uludağ, “Cumhur İttifakı birlik ve beraberliktir”

SİYASET 04.03.2019 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1674+ kez okundu.
 

Başkan Uludağ, “Cumhur İttifakı birlik ve beraberliktir”

  Beyceli’deki açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’te katıldı Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Adayı Bilal Uludağ,  seçim bürolarının açılışına katıldı. Başkan Bilal Uludağ, Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu vurgulayarak, “ Bize göstermiş olduğunuz bu ilgi, bizi daha da güçlendiriyor. Sarıçam bundan sonra şahlanışına daha da hız verecek.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi. Beyceli Mahallesinde Seçim Bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’te katıldı. Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ,  önümüzdeki 5 yıllık dönemde yeniden göreve gelmeleri halinde,  Sarıçam’ı daha da ileriye taşıyacaklarından kimsenin şüphesi olamaması gerektiğini kaydetti. Bilal Uludağ, “ Sizlerin vermiş olduğu destek ile ilk görev süremizde Sarıçam’a vermiş olduğumuz bütün sözlerimizi yerine getirdik.  32 tane vaatte bulunmuştuk. Hepsini gerçekleştirdik. Ayrıca günün ihtiyaçlarına uygun olarak ek projelerde yaparak, Sarıçam’ın gelişmesine büyük katkılar sağladık. Yani verdiğimiz sözlerden 2 kat daha fazlasını bu dönemde gerçekleştirdik.” diye konuşurken,  seçim bürosunun açılış kurdelesi Başkan Bilal Uludağ, meclis üyeleri ve yeni meclis üyesi adayları tarafından kesildi. ÖMER ÇELİK’TEN BAŞKAN ULUDAĞ’A ÖVGÜ Beyceli Seçim Bürosunun açılışında Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, birer konuşma yaptılar. Daha sonra buradaki seçim Bürosu açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçiminin önemine değinerek,  MHP’den yeniden Cumhur İttifakı Adayı gösterilen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan övgü ile bahsetti. Ömer Çelik,  “Çok çalışkan bir Cumhur İttifakı başkan adayımız var.  Güzel hizmetler yaparak Sarıçam’a değer kazandırmış ve verdiği sözleri yerine getiren bir hizmet anlayış içerisinde olmuştur.  Aynı zamanda da Sarıçam’da kardeşliği çoğaltan bir belediyecilik yaptığını ve bu anlayış içerisinde yürüdüğünü görüyoruz. Fazlası var, Eksiği Yok sözünün altına ben de imzamı atıyorum” şeklinde konuştuktan sonra Başkan Bilal Uludağ’ın ellerini havaya kaldırdı. Konuşmaların ardından ise açılışa katılan protokol hep birlikte kurdeleyi kestiler. Beyceli Seçim Bürosu açılışına Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yanı sıra, Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,  Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile çok sayıda vatandaş katıldı.          

 

Beyceli’deki açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’te katıldı

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Adayı Bilal Uludağ,  seçim bürolarının açılışına katıldı. Başkan Bilal Uludağ, Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu vurgulayarak, “ Bize göstermiş olduğunuz bu ilgi, bizi daha da güçlendiriyor. Sarıçam bundan sonra şahlanışına daha da hız verecek.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi. Beyceli Mahallesinde Seçim Bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’te katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ,  önümüzdeki 5 yıllık dönemde yeniden göreve gelmeleri halinde,  Sarıçam’ı daha da ileriye taşıyacaklarından kimsenin şüphesi olamaması gerektiğini kaydetti. Bilal Uludağ, “ Sizlerin vermiş olduğu destek ile ilk görev süremizde Sarıçam’a vermiş olduğumuz bütün sözlerimizi yerine getirdik.  32 tane vaatte bulunmuştuk. Hepsini gerçekleştirdik. Ayrıca günün ihtiyaçlarına uygun olarak ek projelerde yaparak, Sarıçam’ın gelişmesine büyük katkılar sağladık. Yani verdiğimiz sözlerden 2 kat daha fazlasını bu dönemde gerçekleştirdik.” diye konuşurken,  seçim bürosunun açılış kurdelesi Başkan Bilal Uludağ, meclis üyeleri ve yeni meclis üyesi adayları tarafından kesildi.

ÖMER ÇELİK’TEN BAŞKAN ULUDAĞ’A ÖVGÜ

Beyceli Seçim Bürosunun açılışında Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, birer konuşma yaptılar. Daha sonra buradaki seçim Bürosu açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçiminin önemine değinerek,  MHP’den yeniden Cumhur İttifakı Adayı gösterilen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan övgü ile bahsetti.

Ömer Çelik,  “Çok çalışkan bir Cumhur İttifakı başkan adayımız var.  Güzel hizmetler yaparak Sarıçam’a değer kazandırmış ve verdiği sözleri yerine getiren bir hizmet anlayış içerisinde olmuştur.  Aynı zamanda da Sarıçam’da kardeşliği çoğaltan bir belediyecilik yaptığını ve bu anlayış içerisinde yürüdüğünü görüyoruz. Fazlası var, Eksiği Yok sözünün altına ben de imzamı atıyorum” şeklinde konuştuktan sonra Başkan Bilal Uludağ’ın ellerini havaya kaldırdı. Konuşmaların ardından ise açılışa katılan protokol hep birlikte kurdeleyi kestiler.

Beyceli Seçim Bürosu açılışına Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yanı sıra, Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,  Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile çok sayıda vatandaş katıldı.  

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.