BAŞKAN ULUDAĞ, DÜNYA ONLARIN SESİYLE ŞENLENİYOR

SİYASET 22.04.2020 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2267+ kez okundu.
 

BAŞKAN ULUDAĞ, DÜNYA ONLARIN SESİYLE ŞENLENİYOR

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 100. yıl dönümünü yayınladığı mesaj ile kutladı. Başkan Bilal Uludağ, “Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.  Çocuklar, ülkemizin geleceği için yetiştirdiğimiz fidanlardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi. Başkan Bilal Uludağ yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında,  TBMM’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Başkan Uludağ,  23 Nisan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliğinin resmen hayata geçirilmiş olması adına önemli bir gün olduğuna vurgu yaparak açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 100. yıl dönümünü yayınladığı mesaj ile kutladı. Başkan Bilal Uludağ, “Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.  Çocuklar, ülkemizin geleceği için yetiştirdiğimiz fidanlardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında,  TBMM’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Başkan Uludağ,  23 Nisan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliğinin resmen hayata geçirilmiş olması adına önemli bir gün olduğuna vurgu yaparak açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.