Başkan Uludağ,”Mayo, Bone bizden, yüzmesi sizden”

GENÇLİK 27.07.2017 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1618+ kez okundu.
 

Başkan Uludağ,”Mayo, Bone bizden, yüzmesi sizden”

Sarıçam Belediyesi’nden Çocuklara Ücretsiz Havuz imkânı
  Adana’da sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine harekete geçen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  1 ay boyunca Sarıçamlı 9-15 yaş arası çocuklara 5 ayrı yüzme havuzunda ücretsiz olarak hizmet verileceğini açıkladı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sulama kanallarındaki boğulma vakalarının önüne geçmek için ilçelerinde 5 ayrı mahallede bulunan yüzme havuzlarının ücretsiz olarak Ağustos ayı boyunca açık kalacağını ifade etti. Bilal Uludağ,  çocuk ve gençlerin sulama kanallarından uzak durmaları konusunda uyarıda bulunarak, ücretsiz olarak açacakları havuzlara davet etti. BOĞULMALARA ENGEL OLACAK Bilal Uludağ, "Gençlerimizin, çocuklarımızın sulama kanallarında yüzmelerini istemiyoruz. Bunun için gerekli önlemler alınmasına rağmen halen birçok vatandaşımız bu kanallarda yüzmeye devam ediyor. Belediye olarak gençlerimizin, çocuklarımızın bu kanallarda boğulmasını istemiyoruz. Bu nedenle Ağustos ayı boyunca ayarlanan havuzlarımızdan ücretsiz faydalanmalarını sağlıyoruz.” dedi. Başkan Uludağ, ücretsiz olarak açılacak olan yüzme havuzlarına kayıtların başladığını bilgi ve iletişim için ise Şahintepe Mahallesinde bulunan Spor İşleri Müdürlüğüne başvuru yapılması gerektiğini vurguladı. Uludağ,”Kayıt yaptıranlara ücretsiz havuzun yanı sıra Mayo ve Bone de verilecek. Ağustos boyunca çocuklarımız, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Saimbeyli Caddesi, Orhangazi Gazi Mahallesi Salı Pazarı yanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sarıçam Belediyesi karşısı, Sofulu Gültepe Mahallesi,  İncirlik Kemalpaşa Mahallesindeki havuzlardan ücretsiz faydalanacaklar.”diye konuştu.      
Sarıçam Belediyesi’nden Çocuklara Ücretsiz Havuz imkânı

 

Adana’da sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine harekete geçen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  1 ay boyunca Sarıçamlı 9-15 yaş arası çocuklara 5 ayrı yüzme havuzunda ücretsiz olarak hizmet verileceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sulama kanallarındaki boğulma vakalarının önüne geçmek için ilçelerinde 5 ayrı mahallede bulunan yüzme havuzlarının ücretsiz olarak Ağustos ayı boyunca açık kalacağını ifade etti. Bilal Uludağ,  çocuk ve gençlerin sulama kanallarından uzak durmaları konusunda uyarıda bulunarak, ücretsiz olarak açacakları havuzlara davet etti.

BOĞULMALARA ENGEL OLACAK

Bilal Uludağ, "Gençlerimizin, çocuklarımızın sulama kanallarında yüzmelerini istemiyoruz. Bunun için gerekli önlemler alınmasına rağmen halen birçok vatandaşımız bu kanallarda yüzmeye devam ediyor. Belediye olarak gençlerimizin, çocuklarımızın bu kanallarda boğulmasını istemiyoruz. Bu nedenle Ağustos ayı boyunca ayarlanan havuzlarımızdan ücretsiz faydalanmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Başkan Uludağ, ücretsiz olarak açılacak olan yüzme havuzlarına kayıtların başladığını bilgi ve iletişim için ise Şahintepe Mahallesinde bulunan Spor İşleri Müdürlüğüne başvuru yapılması gerektiğini vurguladı. Uludağ,”Kayıt yaptıranlara ücretsiz havuzun yanı sıra Mayo ve Bone de verilecek. Ağustos boyunca çocuklarımız, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Saimbeyli Caddesi, Orhangazi Gazi Mahallesi Salı Pazarı yanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sarıçam Belediyesi karşısı, Sofulu Gültepe Mahallesi,  İncirlik Kemalpaşa Mahallesindeki havuzlardan ücretsiz faydalanacaklar.”diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.