BAŞKANLARA NEFES ALDIRACAK HAMLE!

GÜNDEM 19.05.2020 - 17:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2340+ kez okundu.
 

BAŞKANLARA NEFES ALDIRACAK HAMLE!

    Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi 11 Büyükşehir Belediyesi’ni elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), koronavirüs sürecinde belediyelerin büyük gelir kaybı yaşadıklarını ileri sürerek, kamu borçlarının silinmesini istiyor.    HİZMET ÜRETEMEZ HALE GELİRLER  CHP’li Ömer Fethi Gürer, virüs salgınıyla başlayan süreçte ciddi mücadele veren belediyelerin birikmiş borçları sebebiyle hizmet üretemez duruma gelmemeleri için nefes almasını sağlayacak bir kanun teklifi verdi. BORÇLARI HAFİFLETİLSİN Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunduğu kanun teklifinde belediyelerin hizmet üretebilmesi için kamu borçlarının  silinmesi gerektiğini bildirdi.  Gürer, “Topluma daha iyi hizmet için borçlarının hafifletilmesi gerekiyor. Yatırım plânlarının uygulanmasında tıkanıklıklar yaşanıyor. Hazine, kamu kuruluşları ve İlbank’a olan  borçlar silinmeli” dedi.

 

 

Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi 11 Büyükşehir Belediyesi’ni elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), koronavirüs sürecinde belediyelerin büyük gelir kaybı yaşadıklarını ileri sürerek, kamu borçlarının silinmesini istiyor. 
 
HİZMET ÜRETEMEZ HALE GELİRLER 
CHP’li Ömer Fethi Gürer, virüs salgınıyla başlayan süreçte ciddi mücadele veren belediyelerin birikmiş borçları sebebiyle hizmet üretemez duruma gelmemeleri için nefes almasını sağlayacak bir kanun teklifi verdi.

BORÇLARI HAFİFLETİLSİN
Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunduğu kanun teklifinde belediyelerin hizmet üretebilmesi için kamu borçlarının  silinmesi gerektiğini bildirdi. 
Gürer, “Topluma daha iyi hizmet için borçlarının hafifletilmesi gerekiyor. Yatırım plânlarının uygulanmasında tıkanıklıklar yaşanıyor. Hazine, kamu kuruluşları ve İlbank’a olan  borçlar silinmeli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.