BASKETBOL ŞÖLENİ BİTTİ

SPOR 27.05.2019 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1309+ kez okundu.
 

BASKETBOL ŞÖLENİ BİTTİ

Adana Basketbol İl Temsilciliğinin Büyükşehir Belediyesi ile ortak olarak düzenlediği U10 Yaş Kıs-Erkek Takımları Basketbol Şöleni dindi. KUTLU: AMAÇ ALTYAPI Menderes Spor Salonunda ki törende turnuvaya katılan 16 kulübün 250 sporcusunun hepsine madalya verildi. Töreni ailelerde iştirak etti. Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, “Turnuva yerel liglerde mücadele eden kulüplerimizin altyapı sporcularını ve aileleri teşvik etme amacı taşıdı. Basketbol de lisans çıkma yaşı 10’dur ve amacımız çocuklarımızı basketbole teşvik etmek. Turnuvamız şölen havasında geçti ve tüm çocuklarımız bizim için şampiyondur. Basketbol şölenimize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve ekibine de teşekkür ederiz” dedi.    GÜNEŞ: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Dr. İsmail Güneş ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar´ın talimatları ile, Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği doğrultuda zeki, çevik ve aynı samanda ahlaklı sporcular yetiştirilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini kaydetti. Dr. İsmail Güneş, sporcu çocukların ailelerine fedakarlıkları için teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların, Atatürk'ün ifade ettiği zeki çevik ve ahlaklı sporcular olması için her tür desteği vereceklerini söyledi.         

Adana Basketbol İl Temsilciliğinin Büyükşehir Belediyesi ile ortak olarak düzenlediği U10 Yaş Kıs-Erkek Takımları Basketbol Şöleni dindi.

KUTLU: AMAÇ ALTYAPI

Menderes Spor Salonunda ki törende turnuvaya katılan 16 kulübün 250 sporcusunun hepsine madalya verildi. Töreni ailelerde iştirak etti. Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, “Turnuva yerel liglerde mücadele eden kulüplerimizin altyapı sporcularını ve aileleri teşvik etme amacı taşıdı. Basketbol de lisans çıkma yaşı 10’dur ve amacımız çocuklarımızı basketbole teşvik etmek. Turnuvamız şölen havasında geçti ve tüm çocuklarımız bizim için şampiyondur. Basketbol şölenimize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve ekibine de teşekkür ederiz” dedi.   

GÜNEŞ: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Dr. İsmail Güneş ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar´ın talimatları ile, Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği doğrultuda zeki, çevik ve aynı samanda ahlaklı sporcular yetiştirilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini kaydetti. Dr. İsmail Güneş, sporcu çocukların ailelerine fedakarlıkları için teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların, Atatürk'ün ifade ettiği zeki çevik ve ahlaklı sporcular olması için her tür desteği vereceklerini söyledi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.