Başörtülü #evdehareketsizkalma’ya linç!

GÜNDEM 08.04.2020 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2605+ kez okundu.
 

Başörtülü #evdehareketsizkalma’ya linç!

Fizyoterapi öğrencisi Duygu Akın’ın #evdehareketsizkalma diyerek paylaştığı egzersiz videosu lince dönüştü. Başörtüsü olduğu için vücut egzersizleri göstermesini eleştiren bazı kullanıcılar “Başörtüsünü kazandık ama içindeki beyni kaybettik” şeklinde çirkin yorumlar yaptı. Akın ise “Videonun amacı halkın yapabileceği basit egzersizleri göstermekti” dedi. Karantina günlerinde çok sayıda uzman ev egzersizleriyle hareketsiz kalınmaması gerektiğini söylüyor. Çok sayıda spor hocası videolar çekerek evde yapılabilecek hareketleri gösteriyor. Sakarya Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Duygu Akın da #evdehareketsizkalma hashtag’i ile yapılabilecek hareketlerin videosunu çekerek sosyal medyada paylaştı. Ancak tesettürlü bir kadın olarak egzersiz videosu çektiği için sosyal medyada lince uğradı.

Fizyoterapi öğrencisi Duygu Akın’ın #evdehareketsizkalma diyerek paylaştığı egzersiz videosu lince dönüştü. Başörtüsü olduğu için vücut egzersizleri göstermesini eleştiren bazı kullanıcılar “Başörtüsünü kazandık ama içindeki beyni kaybettik” şeklinde çirkin yorumlar yaptı. Akın ise “Videonun amacı halkın yapabileceği basit egzersizleri göstermekti” dedi.

Karantina günlerinde çok sayıda uzman ev egzersizleriyle hareketsiz kalınmaması gerektiğini söylüyor. Çok sayıda spor hocası videolar çekerek evde yapılabilecek hareketleri gösteriyor. Sakarya Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Duygu Akın da #evdehareketsizkalma hashtag’i ile yapılabilecek hareketlerin videosunu çekerek sosyal medyada paylaştı. Ancak tesettürlü bir kadın olarak egzersiz videosu çektiği için sosyal medyada lince uğradı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.