"Bayramlar, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır"

GÜNDEM 21.05.2020 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1739+ kez okundu.
 

"Bayramlar, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır"

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, bayramları, birliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için bir fırsat olarak gördüğünü söyledi. Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında arada fiziki mesafe olsa da kalben bir arada olunacağını ifade eden Başkan Niyazi Göger, "Bir arada nice bayramları birlikte karşılamak için kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım" dedi. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifi geride bırakmanın hüznüyle, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunun birlikte yaşandığını dile getiren Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Bayramları, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır” dedi. Pandemi nedeniyle Ramazan Bayramının sevdiklerimizden fiziki olarak uzak olmanın burukluğuyla kutlanacağını belirten Başkan Niyazi Göger, "Gönül isterdi ki, bu bayramı daha bir coşkuyla, daha bir heyecanla kutlayalım. Ancak hem ülke genelinde hem de Adana özelinde, dünya genelinde milyonlarca insanın hastalanmasına, yüz binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgınıyla mücadelede çok önemli bir sınav verdik. Devletimiz tüm imkanlarını seferber etti, başta sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere tüm kamu personeli fedakarca görev yaptı. Yapılacak küçücük bir hata, göz ardı edilecek bir ihmal tüm çabaları boşa çıkartacaktır. Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını düşünerek bu bayram tedbiri elden bırakmayalım ki bundan sonraki bayramlarda sevdiklerimizle doya doya kucaklaşabilelim. Bu düşüncelerle esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, bayramları, birliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için bir fırsat olarak gördüğünü söyledi. Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında arada fiziki mesafe olsa da kalben bir arada olunacağını ifade eden Başkan Niyazi Göger, "Bir arada nice bayramları birlikte karşılamak için kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım" dedi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifi geride bırakmanın hüznüyle, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunun birlikte yaşandığını dile getiren Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Bayramları, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır” dedi.

Pandemi nedeniyle Ramazan Bayramının sevdiklerimizden fiziki olarak uzak olmanın burukluğuyla kutlanacağını belirten Başkan Niyazi Göger, "Gönül isterdi ki, bu bayramı daha bir coşkuyla, daha bir heyecanla kutlayalım. Ancak hem ülke genelinde hem de Adana özelinde, dünya genelinde milyonlarca insanın hastalanmasına, yüz binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgınıyla mücadelede çok önemli bir sınav verdik. Devletimiz tüm imkanlarını seferber etti, başta sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere tüm kamu personeli fedakarca görev yaptı. Yapılacak küçücük bir hata, göz ardı edilecek bir ihmal tüm çabaları boşa çıkartacaktır. Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını düşünerek bu bayram tedbiri elden bırakmayalım ki bundan sonraki bayramlarda sevdiklerimizle doya doya kucaklaşabilelim. Bu düşüncelerle esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.