BAZI HASTANELER MÜSLÜMANLARI KABUL ETMİYOR

DÜNYA 26.04.2020 - 07:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1482+ kez okundu.
 

BAZI HASTANELER MÜSLÜMANLARI KABUL ETMİYOR

  Ülke genelinde çok sayıda Müslüman kendilerine yönelik düşmanlığın arttığını, eczane ve marketlere kabul edilmediklerini ifade ediyor. Telangana eyaletinde bazı hastanelerin, Müslümanların sağlık kurumuna girişini reddettiği belirtiliyor. Geçtiğimiz haftalarda Hint basını, Jarkand'da Müslüman hamile bir kadının Covid-19'u yaymakla suçlandığını için hastane personeli tarafından darp edildiğini ve daha sonra bebeğini kaybettiğini aktarmıştı. MÜSLÜMANLARIN KABUL EDİLMEYECEĞİ REKLAM YAYINLANDI Öte yandan Uttar Pradesh'in kuzeyindeki Meerut kentinde bir hastane koronavirüs testi negatif olmayan Müslümanları kabul etmeyeceğini belirten bir reklam yayınladı. Ancak reklamda Hindulardan kanıt sunmalarının istenmediği söylendi. Müslüman liderler Tebliğ Cemaati'ne yönelik soruşturma açılmasını doğru bulduklarını ancak bu bahane ile tüm Müslümanların hedef haline getirilmesine karşı olduklarını duyurdu.
 

Ülke genelinde çok sayıda Müslüman kendilerine yönelik düşmanlığın arttığını, eczane ve marketlere kabul edilmediklerini ifade ediyor. Telangana eyaletinde bazı hastanelerin, Müslümanların sağlık kurumuna girişini reddettiği

belirtiliyor. Geçtiğimiz haftalarda Hint basını, Jarkand'da Müslüman hamile bir kadının Covid-19'u yaymakla suçlandığını için hastane personeli tarafından darp edildiğini ve daha sonra bebeğini kaybettiğini aktarmıştı.

MÜSLÜMANLARIN KABUL EDİLMEYECEĞİ REKLAM YAYINLANDI

Öte yandan Uttar Pradesh'in kuzeyindeki Meerut kentinde bir hastane koronavirüs testi negatif olmayan Müslümanları kabul etmeyeceğini belirten bir reklam yayınladı. Ancak reklamda Hindulardan kanıt sunmalarının istenmediği söylendi.

Müslüman liderler Tebliğ Cemaati'ne yönelik soruşturma açılmasını doğru bulduklarını ancak bu bahane ile tüm Müslümanların hedef haline getirilmesine karşı olduklarını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.