Bebek ve Çocuklulara “Ücretsiz Vale” hizmeti

GÜNDEM 17.09.2019 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2189+ kez okundu.
 

Bebek ve Çocuklulara “Ücretsiz Vale” hizmeti

    ADANA / Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, hafta içi günlerde bebeği ya da çocuğuyla AVM’ye gelen anne ve babalara ücretsiz vale hizmeti veriliyor   Ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasıyla bol alternatifli alışveriş imkanı sunmanın yanı sıra ziyaretçilerine sağladığı kolaylıklarla da tercih sebebi olan Optimum’un; bebek ve çocuklu ailelere sunduğu ücretsiz vale hizmeti büyük kolaylık sağlıyor.   Cazip kampanyaları, birbirinden renkli etkinlikleri, temiz, ferah ve konforlu ortamıyla çekim merkezi olan Optimum, bebek ve çocuklu ziyaretçilerine ücretsiz vale hizmeti vererek, ailelerin yükünü hafifletiyor.    Araçları park etme problemini ortadan kaldıran Optimum, bu uygulamasıyla gönülleri bir kez daha adeta fethediyor. Araçlarını AVM önündeki Vale noktasına teslim eden aileler, gönüllerince alışveriş yaptıktan sonra yine AVM önüne kadar getirilen araçlarına binerek ayrılırken hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.  

 

 

ADANA / Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, hafta içi günlerde bebeği ya da çocuğuyla AVM’ye gelen anne ve babalara ücretsiz vale hizmeti veriliyor

 

Ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasıyla bol alternatifli alışveriş imkanı sunmanın yanı sıra ziyaretçilerine sağladığı kolaylıklarla da tercih sebebi olan Optimum’un; bebek ve çocuklu ailelere sunduğu ücretsiz vale hizmeti büyük kolaylık sağlıyor.

 

Cazip kampanyaları, birbirinden renkli etkinlikleri, temiz, ferah ve konforlu ortamıyla çekim merkezi olan Optimum, bebek ve çocuklu ziyaretçilerine ücretsiz vale hizmeti vererek, ailelerin yükünü hafifletiyor. 

 

Araçları park etme problemini ortadan kaldıran Optimum, bu uygulamasıyla gönülleri bir kez daha adeta fethediyor. Araçlarını AVM önündeki Vale noktasına teslim eden aileler, gönüllerince alışveriş yaptıktan sonra yine AVM önüne kadar getirilen araçlarına binerek ayrılırken hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.