Beka için can veren yiğitleri doğuran analarımız başımızın tacıdır’

SİYASET 06.03.2019 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1299+ kez okundu.
 

Beka için can veren yiğitleri doğuran analarımız başımızın tacıdır’

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen vefa gecesinde şehit ve gazi aileleriyle buluştu. Terörle mücadelede en çok şehit veren illerin başında Adana’nın yer aldığını vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, “Memleketimizin, milletimizin bekası için can veren yiğitleri doğuran analarımızı, şehitlerimizin eşlerini, çocuklarını her zaman başımızın tacı yapmayı sürdüreceğiz” dedi.  Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV), Türk Eğitim-Sen 2. Nolu Şube ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği vefa gecesine eşi Zeynep Sözlü ile birlikte katılan Başkan Sözlü, duygu dolu anlar yaşadı. Şehit çocuklarını öpüp, şefkat gösteren Başkan Hüseyin Sözlü, anlamlı geceyi düzenleyen sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini tebrik etti.  Türkiye’de en çok acı çeken kadınların şehit ve gazi anneleri olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Sözlü, hain ve kalleş terör örgütlerine karşı mücadelede en çok şehit veren illerin başında Adana’nın geldiğini, belediye başkanı olmasından dolayı da katıldığı cenaze törenlerinde annelerin gözyaşları ve feryatlarından derin üzüntü duyduğunu anlattı. Başkan Sözlü, “Memleketimizin, milletimizin bekası için canlarını veren yiğitleri doğuran analarımızı, şehitlerimizin eşlerini, çocuklarını her zaman başımızın tacı yapmayı sürdüreceğiz. Acılarını biraz olsun dindirmek için, devletimizin hürmetini göstermek için şehit ailelerimizin, gazilerimizin, onların yakınlarının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  Başkan Sözlü, konuşmasının ardından Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV), Türk Eğitim-Sen 2. Nolu Şube ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği yöneticilerine çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne kutladı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen vefa gecesinde şehit ve gazi aileleriyle buluştu. Terörle mücadelede en çok şehit veren illerin başında Adana’nın yer aldığını vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, “Memleketimizin, milletimizin bekası için can veren yiğitleri doğuran analarımızı, şehitlerimizin eşlerini, çocuklarını her zaman başımızın tacı yapmayı sürdüreceğiz” dedi. 
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV), Türk Eğitim-Sen 2. Nolu Şube ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği vefa gecesine eşi Zeynep Sözlü ile birlikte katılan Başkan Sözlü, duygu dolu anlar yaşadı. Şehit çocuklarını öpüp, şefkat gösteren Başkan Hüseyin Sözlü, anlamlı geceyi düzenleyen sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini tebrik etti. 
Türkiye’de en çok acı çeken kadınların şehit ve gazi anneleri olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Sözlü, hain ve kalleş terör örgütlerine karşı mücadelede en çok şehit veren illerin başında Adana’nın geldiğini, belediye başkanı olmasından dolayı da katıldığı cenaze törenlerinde annelerin gözyaşları ve feryatlarından derin üzüntü duyduğunu anlattı. Başkan Sözlü, “Memleketimizin, milletimizin bekası için canlarını veren yiğitleri doğuran analarımızı, şehitlerimizin eşlerini, çocuklarını her zaman başımızın tacı yapmayı sürdüreceğiz. Acılarını biraz olsun dindirmek için, devletimizin hürmetini göstermek için şehit ailelerimizin, gazilerimizin, onların yakınlarının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Başkan Sözlü, konuşmasının ardından Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV), Türk Eğitim-Sen 2. Nolu Şube ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği yöneticilerine çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.