BELEDİYEDEN ATILAN İŞÇİ DEĞİL Mİ?

EĞİTİM 16.12.2019 - 17:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1326+ kez okundu.
 

BELEDİYEDEN ATILAN İŞÇİ DEĞİL Mİ?

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, CHP Adana milletvekillerine, “Temsa’yı Meclis’te dile getiriyorsunuz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çıkarılan 2 bin 200 işçinin akıbetini niye sormuyorsunuz?” diye seslendi.
  Türk-iş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, işçi kıyımlarına tepki gösteren CHP’li vekillere seslendi. NEDEN AĞZINIZI AÇAMIYORSUNUZ? Türk-İş Temsilcisi Edip Gülnar, “İşçi kıyımlarına biz sonuna kadar karşıyız. Alınteriyle çalışan emekçinin kirli bir gömlek gibi kapının önüne atılması kadar vicdansız, çirkin bir tavır olamaz. Sizler işçi kıyımlarına tepki gösteriyorsunuz da Adana Büyükşehir Belediyesi’nden atılan 2 bin 200 işçi için neden ağzınızı açamıyorsunuz” diye konuştu.  CHP’Lİ VEKİLLERE SİTEM! CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla işten atılanların da işçi olduğunu anımsatan Gülnar, “Temsa üretimi durdurdu. CHP’liler burada çalışan bin 500 işçinin akıbetini sordu. Hiç kimsenin işinden olmasını istemeyiz ama CHP’liler Büyükşehir’den atılan 2 bin 200 işçinin akıbetini niye sormuyor, soramıyor” dedi.
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, CHP Adana milletvekillerine, “Temsa’yı Meclis’te dile getiriyorsunuz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çıkarılan 2 bin 200 işçinin akıbetini niye sormuyorsunuz?” diye seslendi.

 

Türk-iş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, işçi kıyımlarına tepki gösteren CHP’li vekillere seslendi.
NEDEN AĞZINIZI AÇAMIYORSUNUZ?
Türk-İş Temsilcisi Edip Gülnar, “İşçi kıyımlarına biz sonuna kadar karşıyız. Alınteriyle çalışan emekçinin kirli bir gömlek gibi kapının önüne atılması kadar vicdansız, çirkin bir tavır olamaz. Sizler işçi kıyımlarına tepki gösteriyorsunuz da Adana Büyükşehir Belediyesi’nden atılan 2 bin 200 işçi için neden ağzınızı açamıyorsunuz” diye konuştu. 
CHP’Lİ VEKİLLERE SİTEM!
CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla işten atılanların da işçi olduğunu anımsatan Gülnar, “Temsa üretimi durdurdu. CHP’liler burada çalışan bin 500 işçinin akıbetini sordu. Hiç kimsenin işinden olmasını istemeyiz ama CHP’liler Büyükşehir’den atılan 2 bin 200 işçinin akıbetini niye sormuyor, soramıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.