BELEDİYELER DE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

GÜNDEM 31.03.2020 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1277+ kez okundu.
 

BELEDİYELER DE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

  İŞSİZLİĞİ PATLATTI! Çin’den dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs sebebiyle alınan tedbirler işsizliği tetikledi. Ülkenin her yanında uygulanmak zorunda olan tedbirlerden dolayı işsizlik arttı, bazı işletmeler kepenk kapattı. Uzun süre, dünya gibi ülkemizi de etkileyeceği belirtilen koronavirüs krizinin devlet kurumları gibi belediyeleri de harekete geçirmesi bekleniyor.  EMLAK VERGİSİ VE UCUZ SU  Adana’da salgından dolayı para kazanamayıp evinde kalmak zorunda olanları rahatlatmak için Büyükşehir Belediyesi ile merkez ve ilçe belediyelerinin vatandaşları geçici süre ile emlak vergisinden muaf tutması isteniyor.  Ayrıca ASKİ’nin en az 3 ay süre ile su fiyatında yüzde 50 indirim yapmasının bu süreçte zor durumda kalanları rahatlatacağı belirtiliyor.

 


İŞSİZLİĞİ PATLATTI!
Çin’den dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs sebebiyle alınan tedbirler işsizliği tetikledi. Ülkenin her yanında uygulanmak zorunda olan tedbirlerden dolayı işsizlik arttı, bazı işletmeler kepenk kapattı. Uzun süre, dünya gibi ülkemizi de etkileyeceği belirtilen koronavirüs krizinin devlet kurumları gibi belediyeleri de harekete geçirmesi bekleniyor. 

EMLAK VERGİSİ VE UCUZ SU 
Adana’da salgından dolayı para kazanamayıp evinde kalmak zorunda olanları rahatlatmak için Büyükşehir Belediyesi ile merkez ve ilçe belediyelerinin vatandaşları geçici süre ile emlak vergisinden muaf tutması isteniyor. 
Ayrıca ASKİ’nin en az 3 ay süre ile su fiyatında yüzde 50 indirim yapmasının bu süreçte zor durumda kalanları rahatlatacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.