“Bende Varım!”

SİYASET 16.11.2018 - 15:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1454+ kez okundu.
 

“Bende Varım!”

Yerel yönetimler 31 Mart 2019 için, Aday adaylık süreçleri devam Ederken Adana’nın Tanınmış simalarından, renkli kişiliği olan İrfan Topal AK Parti’den Yüreğir İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı ve kısa bir açıklamada bulundu. Teşkilatı ve AK Parti’yi iyi tanıdığından bahseden İrfan Topal, “Biz çıktığımız yolun zorluğunun ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu nedenle öncelikle bu kutlu yolda Allah Yâr ve Yardımcımız olsun diyerek başlamış olalım. Arkadaşlar,  bu kutlu yolculuğumuzda öncelikle, AK Belediyeciliğin ne anlama geldiğini bilen biri olarak, AK Parti’nin ana temeli Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te başlatmış olduğu İSTANBUL değişimi ile başlayan süreç ile birlikte bugün DÜYA LİDERİ olması temellenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olan Sayın Bakanımız Ömer Çelik Bey’in olduğu bölgede elbette sorumluluğumuzun daha fazla bilincindeyiz. Bizim meselemiz, AK Parti’nin dip dalgasına ses olmaktır.  Seçildikten sonra, gönlümüzü ve kapımızı tüm YÜREĞİR’liye açmaktır. Gayemiz, hep beraber YÜREĞİR’i daha da yaşanabilir bir ilçe yapmak, bu gaye ile Adanamıza katkı olması açısından da,  MARKA KENTLER kategorisine yükseltmeyi kendimize görev addeceğiz. Bu amaç ve gaye için çalışacağız. Bu vesile ile çıktığımız zorlu yolda, bize destek olan Sayın İl Başkanımız Fikret Yeni’ye, Tüm yönetim kademelerine ve Yüreğir Teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

Yerel yönetimler 31 Mart 2019 için, Aday adaylık süreçleri devam Ederken Adana’nın Tanınmış simalarından, renkli kişiliği olan İrfan Topal AK Parti’den Yüreğir İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı ve kısa bir açıklamada bulundu.

Teşkilatı ve AK Parti’yi iyi tanıdığından bahseden İrfan Topal, “Biz çıktığımız yolun zorluğunun ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu nedenle öncelikle bu kutlu yolda Allah Yâr ve Yardımcımız olsun diyerek başlamış olalım.

Arkadaşlar,  bu kutlu yolculuğumuzda öncelikle, AK Belediyeciliğin ne anlama geldiğini bilen biri olarak, AK Parti’nin ana temeli Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te başlatmış olduğu İSTANBUL değişimi ile başlayan süreç ile birlikte bugün DÜYA LİDERİ olması temellenmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olan Sayın Bakanımız Ömer Çelik Bey’in olduğu bölgede elbette sorumluluğumuzun daha fazla bilincindeyiz. Bizim meselemiz, AK Parti’nin dip dalgasına ses olmaktır. 

Seçildikten sonra, gönlümüzü ve kapımızı tüm YÜREĞİR’liye açmaktır. Gayemiz, hep beraber YÜREĞİR’i daha da yaşanabilir bir ilçe yapmak, bu gaye ile Adanamıza katkı olması açısından da,  MARKA KENTLER kategorisine yükseltmeyi kendimize görev addeceğiz. Bu amaç ve gaye için çalışacağız.

Bu vesile ile çıktığımız zorlu yolda, bize destek olan Sayın İl Başkanımız Fikret Yeni’ye, Tüm yönetim kademelerine ve Yüreğir Teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.