“BENİ GÖRMEDEN ÖLME”

07.07.2018 - 12:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1763+ kez okundu.
 

“BENİ GÖRMEDEN ÖLME”

HIP- HOP MÜZİĞİN FUNK TEMSİLCİSİ ‘KAMUFLE’DEN YENİ ŞARKI   Müzik kariyerine “Olumsuzluklar” ve “Hayale Daldım” albümlerinin yanı sıra; sayısız düet sığdıran, son olarak geçtiğimiz yıl yayımlanan “Sorunumuz Var” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Türkçe Rap’in yıldız ismi Kamufle, bestesi ve aranjesi başarılı prodüktör Da Poet imzası taşıyan yeni single çalışması “Beni Görmeden Ölme” ile sessizliğini bozuyor. Kamufle, bu single ile aynı zamanda yakın zamanda çıkaracağı, uzun süredir üzerinde çalıştığı albümünün de müjdesini veriyor! Video klip ilk kez Redbull.com/muzik adresinde! Sony Music Türkiye ve Basemode Records etiketiyle bugün tüm dijital platformlarda yerini alan şarkıya “Serdar Börcan” yönetmenliğinde çekilen video klip ilk kez saat 11:00’de Redbull.com/muzik adresinde izleyicilerle buluşuyor. Klip 7 Temmuz günü ise “Basemode Records” YouTube kanalında yayına giriyor.  

HIP- HOP MÜZİĞİN FUNK TEMSİLCİSİ ‘KAMUFLE’DEN YENİ ŞARKI

 

Müzik kariyerine “Olumsuzluklar” ve “Hayale Daldım” albümlerinin yanı sıra; sayısız düet sığdıran, son olarak geçtiğimiz yıl yayımlanan “Sorunumuz Var” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Türkçe Rap’in yıldız ismi Kamufle, bestesi ve aranjesi başarılı prodüktör Da Poet imzası taşıyan yeni single çalışması “Beni Görmeden Ölme” ile sessizliğini bozuyor.

Kamufle, bu single ile aynı zamanda yakın zamanda çıkaracağı, uzun süredir üzerinde çalıştığı albümünün de müjdesini veriyor!

Video klip ilk kez Redbull.com/muzik adresinde!

Sony Music Türkiye ve Basemode Records etiketiyle bugün tüm dijital platformlarda yerini alan şarkıya “Serdar Börcan” yönetmenliğinde çekilen video klip ilk kez saat 11:00’de Redbull.com/muzik adresinde izleyicilerle buluşuyor. Klip 7 Temmuz günü ise “Basemode Records” YouTube kanalında yayına giriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.