BERNHARD H. MAYER SAATLERİ İLE ŞİMDİ YAZ ZAMANI!

09.06.2018 - 08:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3611+ kez okundu.
 

BERNHARD H. MAYER SAATLERİ İLE ŞİMDİ YAZ ZAMANI!

    QNET için özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer® markası, kadınlar için tasarladığı yeni modellerini saat severlerin beğenisine sunuyor. Klasik ve modern seçenekleri bulabileceğiniz saatlerle uzun yaz günlerini planlamak çok daha keyifli. Hiçbir şey özgüvenli ve stil sahibi kadından daha gösterişli olamaz.  Kadınlara özel hazırlanan tasarımlar www.qnetturkiye.com.tr adresinde sizleri bekliyor.   Ballad Ladies ile zamanın melodisine kulak verin! Yeni Bernhard H. Mayer® Ballad Ladies ile zarafetinizi konuşturun. Zarif beyaz sedef kadranı ve içeride anti-reflektif kaplamalı safir kristal camı ile tarzınız zamana ayak uyduracak. Şık bir görünüm için paslanmaz çelik kordon, rahat ve spor bir görünüm için ise deri kayış tercih edebilirsiniz. İsviçre kalitesi ile üretilen Ballad Ladies ile zamanın melodisine kulak verin.  Bernhard  H. Mayer Ballad Ladies Stainless Steel Fiyatı: 4.703 TL + KDV   Muses ile lüksü bileklerinizde hissedin! Kusursuz, yenilikçi, klasik tarzınızı Bernhard H. Mayer Muses modeli ile yenileyin. Şıklığını zarif işçiliğinden alan Muses, lüks görünümüyle dikkat çekiyor. Kadranında yer alan elmaslar rafine bir görünüm oluştururken; paslanmaz çelik kordonsa zamansız bir görünüm sunuyor. Siyah deri kayış seçeneği de bulunan Muses ile gündüz ya da gece; hep daha çekici görüneceksiniz. Bernhard H. Mayer Muses Stainless Steel Fiyat: 2.669 TL +KDV Bernhard H. Mayer Muses  Ladies Fiyat: 1.856 TL +KDV   QNET Hakkında QNET, Avrupa ve Amerika'dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.  QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV, Koruncuk ve TOÇEV vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.  'Dünyaya değer katmak için kendini geliştir' felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks kona

 

 

QNET için özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer® markası, kadınlar için tasarladığı yeni modellerini saat severlerin beğenisine sunuyor. Klasik ve modern seçenekleri bulabileceğiniz saatlerle uzun yaz günlerini planlamak çok daha keyifli.

Hiçbir şey özgüvenli ve stil sahibi kadından daha gösterişli olamaz.  Kadınlara özel hazırlanan tasarımlar www.qnetturkiye.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

 

Ballad Ladies ile zamanın melodisine kulak verin!

Yeni Bernhard H. Mayer® Ballad Ladies ile zarafetinizi konuşturun. Zarif beyaz sedef kadranı ve içeride anti-reflektif kaplamalı safir kristal camı ile tarzınız zamana ayak uyduracak. Şık bir görünüm için paslanmaz çelik kordon, rahat ve spor bir görünüm için ise deri kayış tercih edebilirsiniz. İsviçre kalitesi ile üretilen Ballad Ladies ile zamanın melodisine kulak verin. 

Bernhard  H. Mayer Ballad Ladies Stainless Steel Fiyatı: 4.703 TL + KDV

 

Muses ile lüksü bileklerinizde hissedin!

Kusursuz, yenilikçi, klasik tarzınızı Bernhard H. Mayer Muses modeli ile yenileyin. Şıklığını zarif işçiliğinden alan Muses, lüks görünümüyle dikkat çekiyor. Kadranında yer alan elmaslar rafine bir görünüm oluştururken; paslanmaz çelik kordonsa zamansız bir görünüm sunuyor. Siyah deri kayış seçeneği de bulunan Muses ile gündüz ya da gece; hep daha çekici görüneceksiniz.

Bernhard H. Mayer Muses Stainless Steel Fiyat: 2.669 TL +KDV

Bernhard H. Mayer Muses  Ladies Fiyat: 1.856 TL +KDV

 

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika'dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.  QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV, Koruncuk ve TOÇEV vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

 'Dünyaya değer katmak için kendini geliştir' felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks kona

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.