BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI UĞUR KIZIL'DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI..

GÜNDEM 23.05.2020 - 10:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1539+ kez okundu.
 

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI UĞUR KIZIL'DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI..

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bir ay boyunca oruçla huzur ve kardeşlik iklimini teneffüs etmenin ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.   Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Kızıl, “Bayramda küçüklerimizi sevindirelim, anne ve babalarımız başta olmak üzere büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını alalım. Yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere kucak açalım. Hastalarımızı ve ihtiyaç sahiplerini unutmayalım” dedi.  Başkan Mustafa Uğur Kızıl, mesajında tüm spor camiası ile İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarken, bayramın tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni etti.

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bir ay boyunca oruçla huzur ve kardeşlik iklimini teneffüs etmenin ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Kızıl, “Bayramda küçüklerimizi sevindirelim, anne ve babalarımız başta olmak üzere büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını alalım. Yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere kucak açalım. Hastalarımızı ve ihtiyaç sahiplerini unutmayalım” dedi. 

Başkan Mustafa Uğur Kızıl, mesajında tüm spor camiası ile İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarken, bayramın tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.