“Best of the Best” Tasarım Ödülü’nü Kazandı

GÜNDEM 14.07.2018 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1874+ kez okundu.
 

“Best of the Best” Tasarım Ödülü’nü Kazandı

  Red Dot 2018’de üç ürün ödülü daha kazanan Mitsubishi Electric, ard arda dört yıl ödül listesinde yer almış oldu   Teknoloji öncüsü Mitsubishi Electric, çevre şartlarına dayanıklı bir IoT (Nesnelerin İnterneti) iletişim ağı olan XS-5R/XS-5T ile dünyanın en önemli üç tasarım ödülünden biri olan Red Dot ödüllerinin Ürün Tasarımı kategorisinde “Best of the Best” ödülüne layık görüldü. Böylelikle Mitsubishi Electric, uluslararası tasarım dalında ilk kez aldığı “Best of the Best” ödülüyle art arda dört yıl Red Dot Tasarım Ödülü kazanmış oldu. 59 ülkede faaliyet gösteren şirket ve tasarımcılar tarafından 6 bin 300’ün üzerinde başvurunun yapıldığı Red Dot 2018’de Mitsubishi Electric’in iklimlendirme sistemleri alanından da üç ürünü ödüllendirildi. Markanın Enviro-ME serisi ev tipi kliması, MLZ-KP/MLZ-RX/MLZ-GX/MLZ-HX tek yönlü tavana monteli kaset tipi klima serisi ve PUHZ-AA serisi havadan suya ısı pompalı dış ünite ürünleri Uluslararası Ürün Tasarımı 2018 ödüllerini kazanan teknolojiler arasında yerini aldı. Mitsubishi Electric İletişim Ağı XS-5R/XS-5T; çoklu sahalarda uzaktan izleme, arıza tahmini, entegre yönetim faaliyetleri ve diğer IoT çözümleri için kullanılan bir cihaz. Fabrikalarda ve binalarda yürütülen uygulamalara ek olarak, deniz ve nehirlerde su seviyelerinin uzaktan izlenmesi, güneş ve rüzgar enerjisi üretme ekipmanları ve tesisleri için arıza tahmini gibi altyapı güvenlik ve emniyet fonksiyonları için kullanılabiliyor. Üst düzey performans ve güvenilirliği ifade eden sade tasarım Mitsubishi Electric İletişim Ağı XS-5R/XS-5T, bulut ve diğer benzer kullanımlar aracılığıyla güvenli bağlantılar sağlayan güvenilir ve sofistike şifreleme teknolojisine dayalı üst düzey güvenlik performansını ifade eden güçlü kare motiflerle bezenmiş sade ve sağlam bir forma sahip. Bu güçlü ifade, marka logosunun merkezi yerleşimi ve sembolik duruşuyla daha da güçlendirilmiş durumda.  

 

Red Dot 2018’de üç ürün ödülü daha kazanan Mitsubishi Electric, ard arda dört yıl ödül listesinde yer almış oldu

 

Teknoloji öncüsü Mitsubishi Electric, çevre şartlarına dayanıklı bir IoT (Nesnelerin İnterneti) iletişim ağı olan XS-5R/XS-5T ile dünyanın en önemli üç tasarım ödülünden biri olan Red Dot ödüllerinin Ürün Tasarımı kategorisinde “Best of the Best” ödülüne layık görüldü. Böylelikle Mitsubishi Electric, uluslararası tasarım dalında ilk kez aldığı “Best of the Best” ödülüyle art arda dört yıl Red Dot Tasarım Ödülü kazanmış oldu. 59 ülkede faaliyet gösteren şirket ve tasarımcılar tarafından 6 bin 300’ün üzerinde başvurunun yapıldığı Red Dot 2018’de Mitsubishi Electric’in iklimlendirme sistemleri alanından da üç ürünü ödüllendirildi. Markanın Enviro-ME serisi ev tipi kliması, MLZ-KP/MLZ-RX/MLZ-GX/MLZ-HX tek yönlü tavana monteli kaset tipi klima serisi ve PUHZ-AA serisi havadan suya ısı pompalı dış ünite ürünleri Uluslararası Ürün Tasarımı 2018 ödüllerini kazanan teknolojiler arasında yerini aldı.

Mitsubishi Electric İletişim Ağı XS-5R/XS-5T; çoklu sahalarda uzaktan izleme, arıza tahmini, entegre yönetim faaliyetleri ve diğer IoT çözümleri için kullanılan bir cihaz. Fabrikalarda ve binalarda yürütülen uygulamalara ek olarak, deniz ve nehirlerde su seviyelerinin uzaktan izlenmesi, güneş ve rüzgar enerjisi üretme ekipmanları ve tesisleri için arıza tahmini gibi altyapı güvenlik ve emniyet fonksiyonları için kullanılabiliyor.

Üst düzey performans ve güvenilirliği ifade eden sade tasarım

Mitsubishi Electric İletişim Ağı XS-5R/XS-5T, bulut ve diğer benzer kullanımlar aracılığıyla güvenli bağlantılar sağlayan güvenilir ve sofistike şifreleme teknolojisine dayalı üst düzey güvenlik performansını ifade eden güçlü kare motiflerle bezenmiş sade ve sağlam bir forma sahip. Bu güçlü ifade, marka logosunun merkezi yerleşimi ve sembolik duruşuyla daha da güçlendirilmiş durumda.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.