BETA SULAMA VE FİDANCILIK FİRMASI’NCA

SİYASET 21.06.2018 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1769+ kez okundu.
 

BETA SULAMA VE FİDANCILIK FİRMASI’NCA

Adanada faaliyet gösteren Beta Sulama ve Fidancılık firması yetkilileri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nce, Sarıçam İlçesi’nde bulunan meyve bahçesinde düzenlenen “11.Meyve Bayramı” etkinliği, Vali Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, firma yöneticileri, üreticiler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.   Beta Sulama ve Fidancılık firması yöneticileri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri, üretilen meyve çeşitleri hakkında Vali Mahmut Demirtaş ve diğer katılımcılara çeşitli bilgiler vererek, tüketicilere kaliteli ve lezzetli meyveler sunmayı amaçladıklarını belirtti.   Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra yoğun bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirilen “11.Meyve Bayramı” etkinliği, davetlilere meyve ikramında bulunulması ve şölen havasındaki görüntülerle sürdü.  

Adanada faaliyet gösteren Beta Sulama ve Fidancılık firması yetkilileri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nce, Sarıçam İlçesi’nde bulunan meyve bahçesinde düzenlenen “11.Meyve Bayramı” etkinliği, Vali Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, firma yöneticileri, üreticiler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Beta Sulama ve Fidancılık firması yöneticileri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri, üretilen meyve çeşitleri hakkında Vali Mahmut Demirtaş ve diğer katılımcılara çeşitli bilgiler vererek, tüketicilere kaliteli ve lezzetli meyveler sunmayı amaçladıklarını belirtti.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra yoğun bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirilen “11.Meyve Bayramı” etkinliği, davetlilere meyve ikramında bulunulması ve şölen havasındaki görüntülerle sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.